SUN-KA'nın AB Projesi örnek proje seçildi

SUN-KA Kağıt Sanayi tarafından hazırlanan AB projesi, EBRD tarafından Türkiye ve yurt dışında örnek proje olarak gösterildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Dilek SEVAL 

ÇORUM - Çorum'un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren SUN-KA Kağıt Sanayi tarafından hazırlanan AB projesi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından Türkiye ve yurt dışında örnek proje olarak gösterildi.


Sun-Ka Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Öztekin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Öztekin önderliğinde, işletmeler açısından hayati önem taşıyan ve Avrupa Birliği desteği ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından yürütülen bir programı, İşletme Büyüme Programını (EGP) kısa bir süre önce hayata geçirmişti. Proje EBRD tarafından Türkiye ve yurtdışında örnek projelerden biri olarak gösterildi.

Proje hakkında bilgi veren Sun-Ka Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Öztekin, "Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın İş Danışmanlık Hizmet Ağı (BAS) ile koordineli çalışan program işletmelere, üst düzeyde yeni iş becerilerinin geliştirilmesi, piyasa ekonomisinde rekabetçi olunması ve en önemlisi de büyümesinde yardımcı olmaktadır" dedi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Levent Öztekin ise, İşletme Büyüme Programı'nın şirket için öngörülen gelişim ve olanaklardan çok daha fazlasını beraberinde getirdiğini ve önümüzdeki günlerde Sun-Ka Kağıt Sanayi'nin daha da büyümesine ve sektörde hak ettiği yeri almasına yardımcı olacak pek çok yeni proje için Dönüm Noktası olacağını kaydetti. Ayrıca yeni şirketleri olan Larton Ambalaj içinde çok ciddi bir  sürece tanıklık edeceklerine inandıklarını belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir