SunExpress ile işbirliği yaptı

Yapılan anlaşmaya göre, SunExpress uçuşlarında Fenerium ürünlerinin satışı yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satışını yapan Fenerium, SunExpress havayolu şirketiyle ürünlerin uçuşlarda satışıyla ilgili protokol imzaladı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 tribün salonunda gerçekleştirilen imza töreninde, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın protokol imzaladılar.
İmza törenine Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz ve Fenerium Genel Koordinatörü Aydın Kirman'ın yanı sıra, Fenerbahçe Futbol Takımı oyuncuları Dirk Kuyt ve Reto Ziegler de katıldı.
Yapılan bu anlaşmayla SunExpress'in uçuşlarında Fenerium ürünlerinin satışı gerçekleştirilecek.
Törende bir konuşma yapan Başkan Vekili Kiğılı, Fenerium'un sektöründe lider olduğunu belirterek, bu anlaşmayla bir ilke daha imza attıklarını söyledi.
Taraftarların artık SunExpress uçuşlarında hem yurt içi hem de yurt dışında uçakta Fenerium ürünlerini satın alabileceklerini kaydeden Kiğılı, ''SunExpres'in bu işte iddialı olduğunu biliyoruz. Fenerium da sektöründe bir numara. Bir iş Fenerium ile doğru gidiyorsa, diğer kulüpler de bu yol haritasını izleyebiliyor''diye konuştu.
Konuşmaların ardından protokol imzalanırken, Abdullah Kiğılı, Server Aydın'a üzerinde ismi yazılı çubuklu forma hediye etti. Aydın da Kiğılı'ya uçak maketleri verdi.