Superonline son 3 yılın en iyi performansı

Turkcell Superonline son 3 yılın en iyi performans gösteren şirketi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL   - Turkcell Superonline, İnterpromedya tarafından düzenlenen Bilişim 500 Araştırması'nda "Son Üç Yılda En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi" seçildi. 

Turkcell Superonline'dan yapılan açıklamaya göre, "Alternatif Operatör Hizmeti" kategorisinde de birincilik ödülüne layık görülen Turkcell Superonline'ın bu başarısında önce altyapıya sonrasında katma değerli ürün ve hizmetlere odaklanan stratejik planlamaların hayata geçirilmesindeki etkin çabalar önemli rol oynadı. 

Dijital dünyayı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Turkcell Superonline, iki ayrı kategoride ödüle layık görülerek başarılı performansını tescilledi. 

Telekomünikasyon sektörünün görece genç oyuncularından olan Turkcell Superonline, son yıllarda hızla artan başarı grafiği ile "Son 3 Yılda En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi" özel ödülünü almaya hak kazandı. 

Turkcell Superonline, alternatif telekom operatörleri sıralamasında ise gelirle birincilik koltuğunu bırakmadı. 

Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Türkiye'yi fiber internetle tanıştıran telekom operatörü olarak gerçekleştirdikleri yatırımların yanı sıra hayata geçirdikleri ürün ve hizmetlerin başarısının, İlk 500 Bilişim Şirketi sıralamasında aldıkları derece ve sertifikalarla tescillendiğini söyledi. 

Bu başarıda 2008 yılında yola çıkarken oluşturdukları stratejileri hayata geçirmekteki başarı ve beş yıllık stratejik planlamaların ardından güncel ihtiyaçlara göre yol haritalarını yenilemekteki kıvraklıklarının etkili olduğuna inandığını vurgulayan Erkan, bundan sonra pazarda geldikleri noktayı daha ileriye taşımak adına çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini kaydetti. . 

Türkiye'nin bilişim alanında en kapsamlı araştırmasının sonuçlarını yansıtan Bilişim 500'de Turkcell Grubu şirketlerinin başarısı bu yıl da devam etti. Turkcell Superonline'ın iki kategoride ödüle layık görüldüğü organizasyonda Turkcell "Hizmet İhracatı" kategorisinde, Turkcell Global Bilgi ise "Çağrı Merkezi Hizmeti" kategorisinde birincilik ödüllerini kazandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir