T50, 9 Temmuz'da satışa çıkıyor

Turkcell'in akıllı telefonu T50, 9 Temmuz'da satışa çıkacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Türkiye'nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu Turkcell T50, tarifeye ek ayda 8 TL'den başlayan kontratlı ve 699 TL'lik peşin fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell'in kendi markasıyla ürettiği T serisi akıllı telefon Turkcell T50, 9 Temmuz 2014, itibarıyla satışa çıkacak. Kullanıcılar, Türkiye'nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu T50'yi, Turkcell İletişim Merkezleri (TİM), turkcell.com.tr ve yetkili Turkcell satış noktalarından satın alabilecek. 

Turkcell T50'nin peşin fiyatı 699 TL olarak satışa sunulurken, Turkcell'liler T50'ye 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 8 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Dileyen bireysel ve kurumsal Turkcell müşterileri, 12 ve 24 ay kontratlı tekliflerden de yararlanabiliyor.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Turkcell'in T serisi ile Türkiye'deki akıllı telefon piyasasında önemli bir yer edindiğini vurguladı.  

Sevilengül; "Kendi markamızı taşıyan Turkcell T50 ile geleceğin teknolojisini bugünden müşterilerimize sunuyoruz. Bu ileri teknolojiyi Turkcell'linin cebine taşırken müşterimizin cebini de düşündük. Akıllı telefonun lüks olmadığı gerçeğinden yola çıktık ve T50'yi dileyen herkesin ulaşabileceği fiyat seviyesinde sunmak istedik. Artık tarifenize ek yalnızca 8 TL ödeyerek günümüzün bilgisayarını her an her yerde yanınızda taşımanız mümkün" ifadelerini kullandı. 

Burak Sevilengül, Turkcell'lilerin T50 ile birlikte gerçek bir akıllı telefon deneyimi yaşayabilmesi için bazı sürprizler planladıklarını belirterek, "Turkcell T50'yi peşin ya da kontratlı alan müşterilerimiz, Turkcell'in çift taşıyıcılı internet teknolojisi desteği sayesinde 43.2 Mbps'a varan hızları ve Turkcell servislerini deneme fırsatı bulacak. T50 alan tüm Turkcell'liler, 2 ay boyunca her ay 2GB internete ücretsiz sahip olacak. Ayrıca, 3 aylık Turkcell TV+ Paketi ve 3 aylık Akıllı Depo Paketinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler" değerlendirmesinde bulundu. 

T50'de "selfie" çekmek isteyen kullanıcılar da unutulmadı 

Açıklamada yer verilen bilgilere göre çok sayıda gelişmiş teknolojik olanağı kullanıcılarla buluşturan T50'de "selfie" çekmek isteyen kullanıcılar da unutulmadı. 2 MP ön kamera yazılımla geliştirilerek en güzel "selfie"ler için ideal hale getirildi. 

Çekim kalitesinin haricinde T50'nin kamerada iddialı olmasının bir nedeni de Turkcell için geliştirilen kamera uygulaması. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları ek bir uygulamaya gerek kalmadan seçtikleri filtreyi ekleyerek istedikleri an sevdikleri ile paylaşabilecek. 

Turkcell T50'nin kamerası aynı zamanda HDR kalitesinde çekim yapabilme, panoramik çekim ve gülümseme tanıma gibi özelliklere de sahip bulunuyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir