TEB, Harman Kart'ı anlatacak

Türk Ekonomi Bankası ve Shell&Turcas, TEB Harman Kart'ı duyurmak için köylerde tanıtım toplantıları düzenleyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Ekonomi Bankası(TEB) ve Shell&Turcas, TEB Harman Kart kapsamında yaptıkları iş birliğini duyurmak amacıyla köylerde tanıtım toplantıları düzenleyecek. 

Bankadan yapılan açıklamaya göre, TEB ve Shell&Turcas arasındaki iş birliği kapsamında, tarım üreticilerinin temel girdilerindeki en büyük maliyet kalemlerinden biri olan akaryakıtta özel fırsatlar sunuluyor. Çiftçiler,TEB Harman Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından yaptıkları akaryakıt ve madeni yağ alışverişlerinde 5 ay faizsiz dönem uygulamasından faydalanabiliyor. 

TEB ve Shell, yaptıkları iş birliğinin detaylarını ve TEB Harman Kart'ın avantajlarını anlatmak üzere 14 ilde 100'den fazla noktada tanıtım toplantıları düzenleyerek üreticilerle buluşacak. TEB ve Shell&Turcas yetkilileri, 22 Ağustos Cumartesi günü başlayacak etkinlik kapsamında iki ekip halinde Türkiye'yi gezecek. İlk durağı Trakya ve Bursa olacak ekipler, 2 ay boyunca Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'daki birçok ili ziyaret ederek 30 binden fazla çiftçiyle bir araya gelecek. 

"Geri ödemeler hasat döneminde" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, Tarım Bankacılığı kapsamında sundukları ürün ve hizmetlerle sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. TEB Tarım Bankacılığı ile tarım üreticilerine, tarımsal faaliyet gösteren işletmelere ve tesislere özel ürün ve hizmet geliştirdiklerini belirten Boz, şunları kaydetti: 

"Tarım üreticilerinin temel girdilerinin temininde çok önemli bir rol oynayan ve avantajlı ödeme koşulları sunduğumuz TEB Harman Kart, bu çalışmalarımızın önemli bir yerini oluşturuyor. TEB Harman Kart ile üreticiler, mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarını kolayca temin edebiliyor, alışverişleri ve nakit çekim işlemleri sonrasında geri ödemelerini hasat vadelerine uygun olarak yapabiliyor. 

Üreticilerimizin TEB Harman Kart'a ulaşmalarını kolaylaştırmak için köy köy gezerek TEB Harman Kart'ın özelliklerini anlatan ve kartın teminini sağlayan Kartallar adlı bir direk satış ekibi kurduk. Bu sayede çiftçilerimizin karta kolaylıkla sahip olmalarını sağlıyoruz. Shell ile yaptığımız iş birliğiyle de TEB Harman Kart'ı kullanarak akaryakıtını Shell'den tedarik eden çiftçilerimize, elde edecekleri fırsatları bire bir anlatmayı ve finansman temini konusunda onlara yardımcı olmayı amaçlıyoruz." 

"Değişen ihtiyaçlara özel kampanyalar sunmayı sürdüreceğiz" 

Shell&Turcas'ın Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz da şu ifadeleri kullandı: 

"Shell'in en büyük hedeflerinden biri, üstün performans ve tasarruf sunan yenilikçi akaryakıt ve madeni yağ ürünlerini özel avantaj ve kampanyalarla çiftçiyle buluşturmak. Binden fazla istasyon ağına sahip olan Shell'in tarım sektöründeki büyüme hedefleri doğrultusunda çiftçilere yönelik özel hizmet verebilecek 50 istasyon belirledik. Ağırlıklı olarak Türkiye'nin tarım bölgelerinde yer alan 50 istasyonumuz ile bayilerimiz, bölgelerin tarım ihtiyaçlarına yönelik olarak çiftçilerimize farklı ödeme seçenekleri sunabiliyor. Ayrıca, bayilerimize sunduğumuz tanker ve otomasyon yatırım desteği ile istasyonumuzun bulunmadığı noktalarda da çiftçilerimize akaryakıt desteği sağlıyoruz. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir