TEB'den Avealıya 3 bin dakika hediye

TEB, taşıt kredisi alan Avealılara 1 yıl boyunca her yöne konuşmalarda kullanabilecekleri toplam 3 bin dakika hediye ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle gerçekleştirdiği kampanyayla, TEB taşıt kredisi alan Avealılara 1 yıl boyunca her yöne konuşmalarda kullanabilecekleri toplam 3 bin dakika hediye ediyor.

Şirket açıklamasına göre, müşterilerine birçok kampanya sunan Avea, şimdi de TEB iş birliğiyle yeni bir kampanyaya imza atıyor. 6 Haziran 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, otomobil sahibi olmak ya da aracını yenilemek isteyen Avealılar, TEB'den alacakları taşıt kredisiyle birlikte hediye binlerce dakikalık konuşma süresi kazanırken, aynı zamanda avantajlı faiz oranından da yararlanabilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin "TASIT" yazıp 3224'e kısa mesaj gönderdikten sonra, kendilerine gelen mesajdaki kodu, TEB şubelerine giderek ibraz ederek başvurularını yapabiliyorlar.

Taşıt Kredisi alan Avealılar, kampanyaya katılım yaptıkları tarihten sonraki 1 yıl boyunca, aylık her yöne 250 dakika olmak üzere, toplamda 3 bin dakika konuşma süresi kazanacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir