TeknoSA Preo ailesi genişledi

İlk modellere kıyasla daha gelişmiş teknolojileri ile dikkati çeken Preo P2 ve Pwatch2, yarından itibaren TeknoSA mağazalarında ve internet sitesinde satılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TeknoSA, yaklaşık 6 ay önce piyasaya sunduğu akıllı ürünleri daha da geliştirerek, "Preo P2" akıllı telefon ve "Pwatch2" akıllı saati tüketicilerle buluşturacak.  

TeknoSA tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk modellere kıyasla daha gelişmiş teknolojileri ile dikkati çeken Preo P2 ve Pwatch2, yarından itibaren TeknoSA mağazalarında ve "teknosa.com"da satılacak. 

TeknoSA, beğenilen ilk modeli "Preo P1"in ardından geliştirdiği Preo P2 akıllı telefonda istenilen tüm özellikleri bir noktada topluyor. Preo P2'nin özellikleri arasında; 5,5 inçlik HD amoled ekran, 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera özelliği, 2 GB RAM, 16 GB dahili (64 GB'a kadar artırılabilir hafıza) ve 1,83 GHz sekiz çekirdek işlemci yer alıyor. 

4G desteğini de bünyesinde barındıran Preo P2, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ve lansman dönemine özel kılıf hediyesi ile 899 lira fiyattan tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca lansman dönemi boyunca hattını TeknoSA Mobil'e taşıyan tüketiciler, Preo P2'ye 350 lira varan anında indirim çeki fırsatı ile 899 lira yerine 549 liraya varan fiyatlarla sahip olabiliyor. 

Ek olarak, TiviBu Go uygulamasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA  Avrupa Ligi maçlarının da yer aldığı 1 aylık Tivibu Go Süper Paket tüketicilere ücretsiz sunuluyor. 

Preo sahipleri bu hediye ile canlı kanallarla Tivibu'nun belgesel, çocuk, müzik ve yaşam eğlence arşivinin yanı sıra dizilerin tekrarlarına telefonlarından erişebilecek ve Avrupa maçlarını Smart TV ve bilgisayar üzerinden izleyebilecek. 

TeknoSA'nın Preo P1 ile aynı zamanda piyasaya sürdüğü Pwatch da yenilenerek Pwatch2 oldu. Preo P2 ile etkileşimli çalışan saat ile gelen arama ve mesajlar görülebilirken, adım, kalori, vücut kitle indeksi ölçümü, hareketsizlik ikazı, su içme ikazı, uyku düzeni hesaplamaları da yapılabiliyor. 7 renk seçeneğiyle TeknoSA raflarındaki yerini alan Pwatch2'nin ayrıca uzaktan özçekim, titreşim, müzik kontrolü gibi özellikleri de bulunuyor. 159 liradan satılacak Pwatch2, Preo P2 akıllı telefon ile 99 liralık fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir