THY, CHIO Aachen'in "top level" sponsoru oldu

11-20 Temmuz tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek CHIO Aachen'in "top level" sponsoru THY oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en geniş katılımlı binicilik etkinliği olduğu belirtilen CHIO Aachen'in "top level" sponsoru oldu.  

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik 11-20 Temmuz tarihlerinde Aachen'de düzenlenecek. THY'nin top level sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, 360 binden fazla seyirciye ev sahipliği yapacak. 

Etkinlikte 10 gün boyunca yarışmacılar, "atlı jimnastik", "dresaj", "engel atlama", "eventing" ve "dört atlı araba" dallarında mücadele edecek.  

Spor aktivitesi dışında halk festivali konumunda da olan etkinlikte, dünyanın çeşitli yerlerinden gelen seyirciler bir yandan yarışları izlerken bir yandan da Soers kasabasında yürüyüşe çıkacak. Ayrıca Aachen Senfoni Orkestrası'nın sahne alacağı "Horse & Symphony" gibi çeşitli müzik etkinlikleri düzenlenecek. 

Dünyanın en önemli engel atlama yarışları "Türk Hava Yolları Prize of Europe", "The Rolex Grand Prix" ile "Mercedes Benz Nations Cup"; dresaj dalında "The Deutsche Bank Prize" ve eventing dalında "DHL Prize", etkinliğin spor alanındaki önemini arttırıyor.  

CHIO Aachen, toplam 2,67 milyon euro ödül ile Almanya'nın en çok para kazandıran etkinliği olarak dikkati çekiyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir