THY'den dış hatlarda indirim kampanyası

Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar'ın belirli noktalarına, 25 Aralık 2014 ile 28 Şubat 2015 arasında gidiş-dönüş her şey dahil 99 euroya seyahat edilebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'dan Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar'ın belirli noktalarına, 25 Aralık 2014 ile 28 Şubat 2015 arasında, gidiş-dönüş her şey dahil 99 euroya seyahat etme imkanı sağlıyor.  

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'dan Ukrayna'da; Kiev, Odessa, Dnepropetrovsk, Kherson, Lviv'e, Balkanlar'da; Bükreş, Köstence, Podgorica, Saraybosna, Sofya, Varna, Tiran, Belgrad, Zagreb, Üsküp, Priştine, Kişinev, Ljubljana'ya, Kafkaslar'da ise Tiflis, Batum, Nahcivan ve Gence'ye gidiş-dönüş her şey dahil 99 euroya seyahat edilebilecek.   

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak indirimden yararlanmak isteyen yolcular, biletlerini 25 Aralık'a kadar satın almaları halinde seyahatlerini, 25 Aralık 2014 ile 28 Şubat 2015 arasında gerçekleştirebilecek. Kampanyadaki her şey dahil 99 euro tutarındaki uçuş biletleri; THY'nin resmi internet sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir