THY'den müzik işbirliği

Türk Hava Yolları, Universal Music Group ile işbirliği yaptı. Anlaşma kapsamında yolculara, her ay güncellenen ve çok çeşitli müzik içeriği sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları'nın (THY), Universal Music Group ile yaptığı işbirliği kapsamında yolcular; aylık güncellenen, ünlü sanatçıların hit şarkıları, albümleri, müzik videoları ve canlı kayıtlarının yer aldığı zengin müzik içeriğine erişim sağlayabilecek. 

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, yolcular için özel olarak hazırlanan "audio" ve "video" çalma listeleri, tanıtım, konser videoları, müzik haberleri, sahne arkası görüntüleri ve kısa videolar, THY'nin müzik platformu "My Music Planet" aracılığıyla yolcuların beğenisine sunulacak. Ayrıca müzikseverler, Universal Music Group'un geniş içerikli müzik kataloğunda yer alan, en güncel albümleri de dinleme imkanı bulabilecek. 

Her ay dünyaca ünlü bir sanatçı "ayın sanatçısı" olarak o ay için özel seçilen ve THY uçuş noktalarından birini tanıtan farklı bir video içeriği ile izleyicilerle buluşacak. 

"My Music Planet" ile dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların eserlerinden seçilecek, şehirlere göre özel hazırlanacak müzik listeleri, konuklarla paylaşılacak.  

Yolcular, katılacakları yarışmalar ile dünyanın en seçkin gösterileri ile müzik etkinliklerini içeren VIP tur paketlerini kazanma fırsatına da sahip olabilecek. Tur paketleri ise gidiş-dönüş uçak biletleri, VIP deneyimleri ve 4 yıldızlı otelde konaklama olmak üzere diğer sürprizleri de kapsıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdür Ticari Yardımcısı Akif Konar, küresel bilinirliği artırmak adına dünya devleriyle hayata geçirdikleri ortak çalışmaların her birinin şirketin geldiği noktada önemli birer etken olduğunu belirtti. 

Konar, Universal Music Group ile iş birliğinin yolcu memnuniyetini daha üst seviyelere çekmek adına geliştirdikleri farklı bir yaklaşım olduğuna değinerek, "Bu keyifli iş birliğinde emeği geçen tüm değerli arkadaşlarıma ve süreç içerisinde uyumla çalıştığımız Universal Music Group'un değerli yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve anlaşmanın her iki taraf için de güzel bir tecrübe olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Universal Music Group Marka Ortaklıkları Küresel Başkanı Olivier Robert Murphy de ortaklıkla THY ile aynı ekipte yer almaktan çok mutlu olduklarını bildirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir