Trabzonspor'a da sponsor oldu

Şampiyonlar Ligi maçlarında Galatasaray ile sponsorluk anlaşması imzalayan Türk Hava Yolları, şimdi de Trabzonspor'un Avrupa kupalarında oynayacağı maçlar için sponsor oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda mücadele edecek olan Trabzonspor, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda Türk Hava Yolları logolu forma ile sahaya çıkacak.  

Konu ile ilgili ilk açıklama bordo mavili kulüpten geldi. Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada; "Şirketimiz ile Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı arasında, sponsorluk konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

THY, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde

THY, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Galatasaray’ın da forma sponsoru olmuştu. Galatasaray, bu akşam Anderlecht'le oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında 'Turkish Airlines' yazılı forma giyecek.

Aynı zamanda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’un da resmi ulaşım sponsoru olan Türk Hava Yolları, en önemli pazarı olan Avrupa’da 100’den fazla noktaya uçuyor. Bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi ve sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına uygun ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir