TTNET girişimcilere destek olmaya devam ediyor

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin işbirliği ve Dr. Aylin Löle'nin katkılarıyla hayata geçirilen Liderlik ve Girişimcilik Programı'nda ikinci dönem başlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET girişimcilere destek olmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

TTNET açıklamasına göre, TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin işbirliği ve Dr. Aylin Löle'nin katkılarıyla hayata geçirilen Liderlik ve Girişimcilik Programı'nda ikinci dönem başlıyor.

İlk mezunlarını nisan ayında veren Liderlik ve Girişimcilik Programı, yeni dönemde de girişimci ve yönetici adaylarını Türk ekonomisinin lider şirketlerinin yöneticileriyle buluşturacak. Yapılacak eğitimlerde CEO'lar katılımcılarla iş dünyasında başarılı olmanın ipuçlarını paylaşacak.

31 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nde başlayacak  Liderlik ve Girişimcilik Programı'nda, Index Group Üst Yöneticisi (CEO) Erol Bilecik, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin, Kale Grubu CEO'su Zeynep Bodur Okyay, TTNET CEO'su Abdullah Orkun Kaya gibi her biri kendi alanında marka olan isimler ders verecek. Program kapsamında ayrıca Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Behice Ertenü'nün katılımıyla bir de "Liderlik Atölyesi"  gerçekleşecek.

Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin CEO'ları, kendi deneyimlerini ve başarı sırlarını paylaşırken, özellikle girişimcilere doğru iş modelleri oluşturmaları konusunda önem taşıyan bilgiler aktaracak. İnteraktif yönetim dersleri sayesinde katılımcılar, Türkiye'nin en ünlü isimlerinden mentorluk desteği de alma fırsatı bulacak.

TTNET, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile sürdürdüğü Liderlik ve Girişimcilik Programı ile ülke ekonomisinin kalkınmasında büyük önem taşıyan girişimcilik ekosistemine, daha donanımlı insan kaynağının katılmasını hedefliyor. Türkiye'nin başarma arzusu yüksek girişimcileri ile onlara ilham veren liderler, Liderlik ve Girişimcilik Programı ile bir araya geliyor.

TTNET, girişimcilere olan desteğine farklı platformlarda yaptığı çalışmalarla devam ediyor. TTNET son olarak, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE Öğrenci Kolu tarafından, 9-11 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen, 100'e yakın katılımcının yer aldığı 48 saatlik dijital oyun geliştirme maratonu "TTNET IEEE BuildUp Yarışması"na destek verdi. Bununla birlikte oyun geliştirmek isteyen yerel oyun yapımcılarına destek olmak için dijital oyun platformu Playstore üzerinden "Dükkan Sizin" uygulamasını başlattı. "Dükkan Sizin" uygulaması ile yerli oyun yapımcıları oyunlarını herhangi bir ücret ödemeden Playstore üzerinden geniş kitlelere sunabilecek.

TTNET'in yürüttüğü projeler arasında, girişimcilere iş fikirlerini test etme ve olgunlaştırma imkanı sunan "TTNET Teknoloji Vadisi Programı" ve girişimcilere yönelik yurtdışı eğitim programları yer alıyor. Yiderlik ve Girişimcilik Programı 2. dönem programı şöyle:

"31 Mayıs 2014/10.00-12.30 Erol Bilecik-Index Group CEO'su, 7 Haziran 2014/10.00-12.30, Ebru Özdemir-Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı, 14 Haziran 2014/10.00-12.30 Mete Ekin-Türk Pirelli CEO'su, 21 Haziran 2014/10.00-12.30 Zeynep Bodur Okyay-Kale Grubu CEO'su, 28 Haziran 2014/10.00-13.30 Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Behice Ertenü- Workshop, 5 Temmuz 2014/10.00-12.00 Abdullah Orkun Kaya-TTNET CEO'su."

Bu konularda ilginizi çekebilir