TÜMOSAN, Castrol ile iş birliğini uzattı

TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ, Castrol ile sürdürdüğü iş birliğini 3 yıl süreyle uzattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ, Castrol ile çiftçilere destek olmak için 2002'den bu yana sürdürdüğü iş birliğini 3 yıl süreyle uzattı.

TÜMOSAN'dan yapılan açıklamaya göre, iş birliği kapsamında, daha önce olduğu gibi TÜMOSAN’ın ürettiği traktörlerin yüzde 100 ilk dolumu Castrol ürünleriyle yapılacak, yetkili servislerde de Castrol ürünleri kullanılacak. TÜMOSAN üretim noktalarında Castrol ürünleri kullanılmaya devam edecek.

Castrol, TÜMOSAN’a özel marka motor ve şanzıman yağı da üretecek. Ayrıca TÜMOSAN traktörlere sahip olan çiftçiler, yüzde 3 akaryakıt puanı kazandıran BP Club kartına sahip olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜMOSAN Motor ve Traktör Genel Müdürü Kurtuluş Öğün, çiftçilere sadece iyi bir traktör kullanmayı değil, aynı zamanda yakıt temininde kazanç ve madeni yağ alımında kolaylık sağlamayı da hedeflediklerini kaydetti.

Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kamuran Yazganoğlu da Castrol olarak, Türkiye ve dünyada araç üreticileri ile önemli iş birlikleri gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda, otomotiv markalarıyla ürün geliştirdiklerini, motor sporlarında ürün deneme ve pazarlama aktivitelerinde yer aldıklarını kaydetti.