Türk Telekom, Darülaceze sakinlerini AKM’de ağırladı
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl da Türk Telekom’un ana desteğiyle 26 şehirde sanatseverlerle buluşan Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin İstanbul durağı devam ediyor.
4 Ekim tarihine kadar sürecek festival kapsamında Türk Telekom Gönüllüleri, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Darülaceze sakinlerini bu yıl da AKM’de ağırladı. Darülaceze sakinleri, AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen İncesaz konserini izleyerek kültür ve sanatla buluştu.
Türk Telekom İletişim, TV ve Dijital Platformlar Genel Müdür Yardımcısı Arif Sancaktaroğlu, “Türk Telekom olarak ‘Türkiye’ye Değer’ anlayışımızla teknolojiyi insan ve toplumsal fayda odağında kullanırken, kültür ve sanatın birleştirici gücünü toplumun her kesimiyle buluşturmayı önemsiyoruz.
Türkiye’nin kültür ve sanat belleğinde önemli bir yere sahip olan, teknoloji sponsoru ve ana destekçisi olduğumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde, herkesin kültür-sanata eşit katılımını destekleyen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında Dünya Yaşlılar Günü’nde Darülaceze sakinlerini bir kez daha AKM’de ağırladık. Türk Telekom olarak toplumun farklı kesimlerine dokunan, sosyal dayanışmayı güçlendiren ve kalıcı değer yaratan çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.