Türk Telekom International'e iki birincilik ödülü

TTI, Global Carrier Awards'ta 2013 ve 2014'ün ardından 2015'te de "Doğu Avrupa'nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı" ödülüne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Türk Telekom International (TTI), Global Carrier Awards'ta (Küresel Taşıyıcı Ödülleri)  "Doğu Avrupa'nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı" ve "En İyi Satış Ekibi" ödüllerine layık görüldü. 

Türk Telekom Grubu açıklamasına göre, Türk Telekom Grubu şirketlerinden TTI,  Global Carrier Awards'ta  2013 ve 2014'ün ardından 2015'te de "Doğu Avrupa'nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı" ödülüne layık görüldü. 

TTI, geniş bir coğrafyayı kapsayan hizmet ağı, uçtan uca çözüm sunma kültürü ve müşteri merkezli yaklaşımı ile aynı zamanda "En İyi Satış Ekibi Ödülü"nün de sahibi oldu. 

TTI'nın "Doğu Avrupa'nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı" ödülüne layık görülmesinde şirketin 2015'te uyguladığı inovatif ve vizyoner gelişim stratejilerinin yanı sıra Merkez ve Doğu Avrupa'daki toptan telekom pazarında göstermiş olduğu başarılı performans da etkili oldu. 

Paris'te gerçekleştirilen ödül töreninde TTI adına ödülleri TTI  Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Öztelcan aldı.  

Öztelcan, törende yaptığı konuşmada TTI'nın son üç yıldır "Doğu Avrupa'nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı" seçilmesinin tesadüfi bir başarı olmadığını dile getirdi. 

Şirketin ayrıca "En İyi Satış Ekibi" ödülünü de almış olmasının müşterilerin şirkete duyduğu güveni doğruladığını vurgulayan Öztelcan, "Satış ekibimiz, her yıl artan bir ivme ile rakamlarımızı artırırken, yeni pazarlara açılmamıza da öncülük ediyor" ifadelerini kullandı. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir