Turkcell Akademi'ye 2 dalda ödül

Turkcell Akademi, bu yıl 10 kategoride verilen, 142 şirketin başvuruda bulunduğu "Uygulamada Mükemmeliyet" ödüllerinde iki ayrı kategoride ödülün sahibi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Akademi, Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği (ASTD) tarafından iki ayrı kategoride "Uygulamada Mükemmeliyet" ödülüne layık görüldü. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre; dünyanın işyerinde öğrenme ve performans konusunda önde gelen organizasyonlarından ASTD, Turkcell Akademi'yi iki ayrı kategoride ödülle layık buldu.

142 şirket başvuruda bulundu

Bu yıl 10 kategoride verilen "Uygulamada Mükemmeliyet" ödülleri için 142 şirket başvuruda bulundu. Yapılan başvurular arasında 9 uygulama ödül alırken, 41 uygulama ise mansiyon ödülünü aldı. Birinciler kariyer gelişimi, farklılık ve içerim, öğrenme fonksiyonunun yönetimi, entegre yetenek yönetimi, kurumsal değişimi kolaylaştırma, performans artırma, koçluk ve akıl hocalığı, öğrenme teknolojileri, kurumsal öğrenim ve gelişim, satış olanağı verme gibi kriterlere göre değerlendirerek belirlendi.

"Hizmet Öncesi Gelişim" programı ödül aldı

Turkcell ise gerçekleştirilen organizasyonda "Organizasyonel Öğrenme ve Gelişim" kategorisinde, Turkcell Global Bilgi bünyesinde hizmet veren çağrı merkezi müşteri temsilcileri için tasarlanan ve içeriği müşteri bakış açısıyla tasarlanmış "Hizmet Öncesi Gelişim" programıyla ödül kazandı. Şirket ayrıca "Satışı Mümkün Kılmak" kategorisinde de satış süreçlerinin etkili bir şekilde uygulanması ve yöneticiler tarafından daha etkin koçluk yapılmasının sağlanması için tasarlanan "Satış Antrenmanları" uygulamasıyla mansiyon ödülünü aldı. Ödüller, Washington'da düzenlenen törenle Turkcell Akademi'ye teslim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Akademi Bölüm Başkanı Banu İşçi Sezen, ASTD gibi bir kurum tarafından ödüllendirilmekten dolayı gurur duyduklarını belirterek, teknoloji ve iletişim alanlarındaki liderliklerinin yanında, çalışanlarının gelişimi ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem verdiklerini ifade etti.

Sezen, eğitim ve kişisel gelişime verdikleri bu önemin, performanslarının artan bir şekilde sürmesine büyük katkısı olduğuna inandıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Turkcell Akademi tam bir başarı öyküsüne dönüştü"

"Türkiye'de bu kültürümüzle tanınıyoruz. Kültürümüzün lokomotifi olarak 2006 yılında kurduğumuz Turkcell Akademi bu süreç içerisinde tam bir başarı öyküsüne dönüştü. İlk başta sadece çalışanlarımıza yönelik kurumsal üniversitemiz olarak kurulan Akademi'yi dijitalleştirerek müthiş bilgi birikimimizi 35 milyon Turkcell'liye, paydaşlarımıza ve kurumsal müşterilerimize de açtık. Ülkemizde bir ilk olma özelliği taşıyan Turkcell Akademi sayesinde, profesyonellere, gençlere ve öğrenmeye hevesli herkese, eğitimlerin tamamına zaman ve mekandan bağımsız olarak, her an her yerden kolaylıkla ulaşılabilme imkanı sağlıyoruz. İmza attığımız yenilikçi uygulamalarımız tüm dünya tarafından takdir görüyor hale geldi ama daha yapacak çok işimiz olduğuna inanıyor ve gönül vererek çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir