Turkcell, Askercell'i 20 Nisan'da kullanıma açacak

Turkcell, askerler için geliştirdiği Askercell servisi 20 Nisan itibarıyla hizmet vermeye başlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell, er ve erbaşların belirli koşul ve saatlerde kışlada cep telefonu kullanımının Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından serbest bırakılması kararı üzerine hazırlıklarını tamamladı. Askerlerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesi için altyapısını hazır hale getiren Turkcell, 20 Nisan'dan itibaren Askercell'i kullanıma açacak. 

Askercell aboneleri, hafta içi 8.00-18.00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşabilecek. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin belirlediği koşullar gereği, Askercell hatları veri kullanımına kapalı olacak. 

Ön ödemeli Askercell aboneleri 15 liraya 400 dakika konuşma ve 5 liraya 1000 SMS satın alabiliyor. İkili Paket kolaylığından faydalanmak isteyen askerler ise 20 lira ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS'i birlikte alabiliyor. 

Turkcell ayrıca, 20 liralık yükleme yapan ya da İkili Paket'i tercih eden Askercell'lilere sabit telefonlarla 180 dakika görüşme hediye ediyor. Askercell servisi aboneleri, Turkcell'in ön ödemeli abonelerine sunduğu tüm paket ve tarifelerden de faydalanabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir