Turkcell başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

Turkcell'in 31 iş ortağı, inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro gibi başlıklarda değerlendirilerek, yıl içinde gösterdikleri performanslarla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, düzenlediği törenle geçen yılın en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi. 

Turkcell açıklamasına göre, 200'den fazla iş ortağı ile Türk ekonomisine 10 binin üzerinde istihdam sağlayan Turkcell Partner Network en başarılı iş ortaklarına ödül verdi. Turkcell'in 31 iş ortağı, inovasyon, yeni ürün geliştirme, yaratılan ciro, müşteri memnuniyeti gibi başlıklarda değerlendirilerek, yıl içinde gösterdikleri performanslarla Gold ve Silver Partner olmaya hak kazandı. 

Turkcell'in 2014 yılı Gold iş ortakları 

Turkcell'in 2014 yılı Gold iş ortakları 4Play, Aerodeon, Artı Mobil, Arvento, Başarı Mobile, Codec, Eclipse, Esta Bilgisayar, GDY Piksel, Hermes, Mikro Ödeme Hizmetleri, Mobiliz, Mobiltim, Tikle, Turatel ve PayByMe oldu. Silver iş ortakları ise 3G, Buongiorno, Done, Ester, Figensoft, Infotech, Manas, Mindshare, Mobilpark, Neomobile, Pharos Medya, Rabarba, Sempa, Univera ve MOL Turkey oldu. 

Gold ve Silver iş ortakları yıl boyunca konvansiyonel ve dijital kanallarda tanıtım ve PR desteklerinin yanında yönetim kadrosu, satış pazarlama ekipleri ve teknik ekiplere özelleştirilmiş eğitim ile gelişim desteği, Türkiye ve dünyadaki çeşitli konferans ve seminerlere katılım hakları ve danışmanlık desteği alacak. 

 "Turkcell, sektörün en organize ve kapsamlı işbirliği sistemine liderlik ediyor" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, Turkcell'in sektörün en organize ve kapsamlı işbirliği sistemine liderlik ettiğini ifade etti. 

Turkcell Partner Network'ün telekomünikasyon ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren iş ortaklarına, kendi ürün ve servislerini mobilize ederek Turkcell'in bireysel ve kurumsal müşterilerine ulaştırmalarını sağlayacak iş modelleri oluşturduğunu belirten Kulabaş, programın aynı zamanda gelişim ve destek programlarıyla Turkcell iş ortaklarının iş süreçlerine de katkı sağladığını söyledi." 

Bu konularda ilginizi çekebilir