Turkcell Superonline'dan esnafa özel kampanya

Turkcell Superonline esnaflara özel iki kampanya başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell Superonline, esnafa özel başlattığı kampanya kapsamında fiber interneti her yöne 200 dakika konuşma hediyesi ile ilk 6 ay boyunca 9,99 TL'den satışa sunuyor. 

Turkcell açıklamasına göre, Sabit numarasını Turkcell Superonline'a taşıyan ya da yeni numara alan esnafı kapsayan kampanyadan faydalanmak isteyenlere fiber internet ve sabit telefondan her yöne konuşabileceği aylık 200 dakika hediye ediliyor. 

Kampanyaya katılanlar ilk 6 ay boyunca sınırsız internet ve hediye dakikaları için 9,99 TL, geri kalan 18 ayda ise 59,99 TL ödüyor. Bu kampanyaya katılan aboneler sabit telefon ücreti de ödemiyor. 

Turkcell Superonline, Yalın ADSL kampanyasında ise sabit telefon numarasını Superonline'a  taşıyan ya da yeni sabit hat alanlara ayda 45 TL'ye 16 Mbps'ye kadar limitsiz internet ve 200 dakika her yöne konuşma hediye ediyor. 

Esnafın diğer iletişim ihtiyaçları doğrultusunda ise Turkcell'e numarasını taşıyan ya da yeni hat alan esnafa 3 ayrı paket seçeneği sunuluyor. Esnaf, her yöne 500 dakika ve 2 GB interneti 29 TL'ye, her yöne bin dakika konuşma ve 2 GB interneti 39 TL'ye, her yöne 2 bin dakika konuşma ve 4 GB interneti de 59 TL'ye alabilecek.