Turkcell Superonline'dan tablet kampanyası

Kampanya kapsamında, 24 ay kalma sözü verip Tablet Şöleni'ne katılan mevcut ve yeni Turkcell Superonline müşterileri fiber internet ve tablete 59 liradan başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Superonline, fiber internet müşterilerine yönelik tablet bilgisayar kampanyası başlattı. 

Turkcell Superonline'dan yapılan açıklamaya göre, tablet kampanyası kapsamında, uygun koşullarla ihtiyaca göre tabletler sunan kampanya kapsamında, 24 ay kalma sözü verip Tablet Şöleni'ne katılan mevcut ve yeni Turkcell Superonline müşterileri fiber internet ve tablete 59 liradan başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. 

1 Şubat 2015 tarihine kadar sürecek kampanya ile, 50 Mbps hız-75 GB hız alanı ve üzerindeki paketlerden yararlanan Turkcell Superonline müşterileri, 7 inçlik Samsung Galaxy Tab 4, ASUS MeMO Pad 8 ya da Casper VIA T7 tabletlerden birine uygun koşullarla sahip olabiliyor. 

Kampanyaya katılmak için Turkcell Superonline yetkili bayilerinden, "www.superonline.net" internet adresinden ya da "0850 222 0 222" numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli oluyor. Ayrıca internet sitesi üzerinden yapılan başvurularda adrese teslim seçeneği de sunuluyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir