Turkcell TV Plus kutusu 6 ayda 100 bin eve girdi

Turkcell TV Plus ile ev kullanıcılarıyla buluşan Turkcell Superonline, 6 ayda TV platformunu 100 bin eve taşıdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell Superonline'nın kişisel televizyon platformu TV Plus, geçen yılın ekim ayında buluştuğu Turkcell ve Turkcell Superonline kullanıcılarının beğenisini kazanarak hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı. TV Plus, 100 bin hanede televizyon ekranlarından izleyicilerle buluşurken, mobil ve web kullanıcılarıyla birlikte toplam aktif kullanıcı sayısı 170 bine ulaştı. 

Turkcell TV Plus ile buluta sınırsız kayıt etme, çoklu ekran ve canlı yayını geri alabilme özelliklerinden yararlanan Turkcell Superonline müşterileri, günde ortalama 9,6 saat televizyon izliyor. Kullanıcıların yaklaşık yüzde 30'u TV Plus içerisindeki platforma özel film ve dizi gibi ek içeriklerle televizyon keyiflerini artırıyor. 

Akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve televizyondan oluşan dört ekrandan kullanıcılarla buluşturarak, çoklu ekran deneyimini gerçek anlamda hayata geçiren TV Plus'ın 100 bininci müşterisi Bursa'da yaşayan Sadık Aygan oldu. Aygan ailesi, Turkcell Superonline'ın fiber internet, alo ve televizyon hizmetini tek pakette buluşturan "3'lü Süper Paket"ten yararlanıyor. 

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ve Genel Müdür Yardımcıları Ceyhun Özata ile Meltem Şahin, genel müdürlük binasında ağırladıkları Sadık Aygan'a iPad Mini ve bir yıl boyunca 1000 Mbps hızında internet kullanımı hediye etti.  

"Önümüzdeki dönemde de hızlı büyüme ivmemizi sürdürmeyi hedefliyoruz" 

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Turkcell TV Plus ile yoğun rekabetin yaşandığı bir alanda kısa sürede önemli mesafe kat ettiklerini vurguladı. 

TV Plus'ı ilk tanıttıklarında fiber altyapıya yaptıkları yatırımlar sayesinde televizyon izleme alışkanlığındaki değişimi en doğru şekilde karşılayacaklarını ve Türkiye'de benzeri olmayan özelliklere sahip TV izleme deneyimini müşterilerine buluşturacaklarını söylediklerini hatırlatan Erkan, şunları kaydetti: 

"Altı ay gibi kısa bir sürede 100 bin haneye TV Plus götürdük ve toplamda aktif 170 bin müşteriye ulaştık. Bu başarı, önümüzdeki dönemde hızlı büyüme konusunda bizi daha da cesaretlendirdi. Müşterilerimiz fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaştıkları, canlı yayını rahatlıkla 12 saat geri alarak izleyebildikleri ve aynı anda birden fazla kanalı kayıt edebildikleri TV Plus'ın üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede evdeki eğlence deneyimlerinin önemli bir parçası olarak benimsediler. Önümüzdeki dönemde de hızlı büyüme ivmemizi sürdürmeyi hedefliyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir