Turkcell'den 'Çocuğum ve Ben' uygulaması

Turkcell'in geliştirdiği ücretsiz "Çocuğum ve Ben" uygulaması sayesinde, ebeveynler ve çocuklar, farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine özel içeriklere ulaşabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, anne-baba ve çocukların farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine özel içeriklere ulaşabildiği bir uygulama geliştirdi. "Turkcell Çocuğum ve Ben" uygulaması üzerinden ebeveynler, çocukların yaşlarına göre özelleştirilmiş pedagojik bilgileri gün gün takip edebiliyor, çocuk sağlığına dair alanında uzman doktorların videolarına ücretsiz ulaşabiliyor. 

Uygulama içerisinde, çocuk sağlığı, çocuk gelişimi, aktivite önerileri gibi ebeveynlerin beslenebileceği içerikler yer alırken, çocukların eğitici videolara ulaşabilecekleri çocuk profili de bulunuyor. Ebeveynlerin ücret ödemeden takip edebileceği çocuk sağlığı başlığı altındaki videolar ise anne ve babaların çeşitli hastalıklardan aşılara, beslenmeden acil durumlara ve alınması gereken önlemlere kadar merak ettiği pek çok bilgiyi konunun uzmanı doktorlardan almalarına imkan sağlıyor. 

"Çocuk Gelişimi" başlığı altında ebeveynler, çocuklarının yaşına göre özelleştirilmiş ve her gün yeni içeriklerin eklendiği pedagojik bilgileri adım adım takip edip ayrıntılı bilgi alabiliyor. Bu servisin abonelik ücreti ise ayda 1 lira. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Bireysel Mobil Servisler Direktörü Tahsin Akar, Turkcell olarak daima teknolojiyi insan yararı için kullanmanın yeni yollarını bulmaya çalıştıklarını ifade ederek, bunu yaparken de müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerinin kendileri için belirleyici olduğunu vurguladı. 

"Çocuğum ve Ben" uygulamasıyla hem anne-babaların hem de çocukların kolaylıkla kullanabileceği iki profilli bir sistem oluşturduklarını belirten Akar, şunları kaydetti: 

"Uygulamada anne ve babalar için çocukların gelişimini takip edebileceği, çocuk sağlığı hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceği, ailece gidilebilecek etkinliklerden haberdar olacağı kapsamlı bir içerik bulunuyor. Çocuklar ise ebeveynlerinin belirlediği şifre ile sadece kendi profillerine girip yüzlerce çizgi filmi ve eğitici videoyu izleyebiliyor. Böylece farklı kullanıcı girişleri sayesinde kendilerine özel faydalı içerikler oluşturduğumuz aile bireylerini tek bir uygulamada buluşturmuş olduk." 

Bu konularda ilginizi çekebilir