Turkcell'den eğitime akıllı destek

Turkcell eğitimde dijital dönüşüme katkı sağlayacak geleceğin öğrenme platformu Akıllı Eğitim'i hayata geçirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Akıllı Eğitim platformuyla, eğitim kurumları dijital dönüşümlerini Turkcell'in teknoloji desteğiyle yapabilecek. Platform, akıllı tahta ve tablet cihazlarla interaktif eğitim teknolojileri sunuyor. Kurulan sistem sayesinde video, ses ve tüm dijital içerikleri sanal veri depolama alanlarında saklayan eğitim kurumları, eğitim içeriklerini tüm öğrencilerle kolaylıkla paylaşabiliyor. Turkcell Akıllı Eğitim platformu, öğretmen ve öğrencilere, diledikleri yerde 3G ile hızlı, güvenli ve kesintisiz internet erişimi sunuyor. 

Platform içerinde bulunan fiber erişim, akıllı bulut, eğitim programları gibi çözümlerle Turkcell, iş ortakları ve grup şirketleriyle uçtan uca bir eğitim çözümü sunuyor. Tüm eğitim ihtiyaçlarının tek platforma toplayan Akıllı Eğitim sayesinde okullar tüm hizmeti tek bir yerden alabiliyor. 

"Turkcell Akıllı Eğitim'le eğitimde sınırları kaldırıyoruz" 

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, konuyla ilgili değerlendirmesinde, eğitimde dijital dönüşümün beraberinde getirdiği büyük avantajlar olduğunu belirterek, her çocuğa eğitim sunma imkanı ve çocukların bilgiye her yerden her zaman kolayca ulaşabilmesinin bu avantajlardan bazıları olduğunu kaydetti. 

Turkcell Akıllı Eğitim'le teknolojiyi eğitime entegre ederek eğitimde sınırları kaldırdıklarını ve Türkiye'nin her noktasında en iyi eğitimi teknolojinin gücüyle sunmayı hedeflediklerini aktaran Kocabaş, "Turkcell'in üstün teknolojik altyapısını ve bilgi birikimini geleceğin öğrenme platformu Turkcell Akıllı Eğitim'in daha işlevsel ve kullanıcı dostu olması için kullanıyoruz. Turkcell Akıllı Eğitim'le kurumlara fiber erişim altyapısından, içeriklerin paylaşılacağı Turkcell Akıllı Bulut'a, cihazların güvenliği için Turkcell Akıllı Cihaz yönetiminden Tahta Tablet etkileşimli cihaz yazılımlarına ve kesintisiz eğitimi sunduğumuz 3G Mobil internet hizmetlerimize kadar derinlikli tasarlanmış bir ürün sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Öğretmenler de veliler de bilgilendiriliyor 

Verilen bilgilere göre, Turkcell Akıllı Eğitim'de, öğretmenlerin dijital dönüşüm konusunda donanımlı olabilmeleri için Turkcell Akademi'de "Digital Eğitmenlik ve Sertifika" başlıklı bir eğitim programı bulunuyor. Veliler de Akıllı Eğitim sayesinde çocuklarının eğitim durumu, devamsızlıkları ve başarıları hakkında anında bilgilendiriliyor. 

Turkcell Akıllı Eğitim, ilk olarak 15 ayrı lokasyonda faaliyet gösteren Mektebim Okulları'nın 8 kampüsünde 2 binin üzerinde öğrenciyi yeni eğitim teknolojileriyle buluşturuyor. 

Her seviyede kurumun kullanımına uygun bir yazılıma sahip olan Akıllı Eğitim'le sunulan teknolojik fırsatlar ise şunlar: "Turkcell Akıllı Eğitim ile Eğitim Uygulamaları, 1000 Mbps'ye ulaşan hızla Turkcell Superonline fiber erişim çözümleri, Turkcell Akıllı Bulut altyapısında içerik paylaşım imkanı, eğitim materyalleri için veri depolama, donanım ürünleri (akıllı tahta ve tablet seçenekleri), öğrencilere 3G'li tablet ve internet paketi ile kesintisiz eğitim, Turkcell Akıllı Cihaz Yönetimi ile güvenli uygulama ve cihaz yönetimi, Turkcell Kurumsal APN ile güvenli internet, Turkcell Akademi Eğitim programları ile dijital teknoloji eğitimleri ve eğitimci sertifikasyonu." 

Bu konularda ilginizi çekebilir