Turkcell'den iPhone 6 kampanyası

Turkcell, bugünden itibaren Türkiye'de satışına başlanılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerine yönelik kampanyalarını devreye soktu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tüm dünyada merakla beklenen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri, bugünden itibaren Turkcell'de satışa sunuldu. 

Turkcell açıklamasına göre, Apple'ın en yeni iPhone'ları Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell.com.tr, Platinum Hizmet Ekipleri ve Turkcell Kurumsal müşteri yöneticileri aracılığıyla temin edilebilecek. 

16GB, 64GB ve 128 GB'lık 3 farklı modele ve gümüş, uzay grisi ve altın renk seçeneklerine sahip iPhone 6'ya Turkcell Platinum müşterileri 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 49 TL'den başlayan fiyatlar (Platin Prestij Paketi için) ve Platinum Hizmet Ekipleri tarafından kapıya kadar teslim seçeneği, Turkcell Kurumsal müşterileri ise 24 ay boyunca tarifeye ek ayda ayda 89,5 TL'den başlayan fiyatlarla (Kurumsal müşteriler için belirtilen fiyat Platin Business Star Paketi için) sahip olabiliyor. 

iPhone 6 Plus ise Turkcell bireysel müşterileriyle 36 ay boyunca tarifeye ek ayda 59 TL'den başlayan (Platin Prestij Paketi için), Turkcell Kurumsal müşterileriyle 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 104,5 TL'den başlayan fiyatlarla (Kurumsal müşteriler için belirtilen fiyat Platin Business Star Paketi için) buluşuyor. 

Turkcell Terminal ve Üretici Yönetimi Direktörü Gökhan Güleç konuyla ilgili değerlendirmesinde, yeni iPhone 6 ve 6 Plus'ı Türkiye pazarına sunmak için Apple ile yaptıkları işbirliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.  

Güleç, "iPhone 5s ve 5c'den sonra müşterilerimize bu kez tüm dünyanın merakla beklediği yeni iPhone serisini sunuyoruz. Akıllı telefon deneyimini mükemmele taşımak isteyen teknoloji tutkunları bugünden itibaren hem iPhone 6 hem de iPhone 6 Plus'a Turkcell'in üstün 3G hızı, tarifeye ek 12, 24 veya 36 ay kontratlı teklifleri ve Turkcell ayrıcalığı ile sahip olabilecek" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir