Turkcell'den "Basın Kampanyası"

Turkcell, basın mensuplarının mesleki iletişim ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak "Turkcell Basın Kampanyası" tasarladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Turkcell açıklamasına göre; kampanya kapsamında basın mensuplarına ayda 49 liraya her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve aylık 2 GB cepten internet kullanımı imkanı sağlıyor.  

Kampanyada aboneler için haftada 2 gün boyunca tüm Turkcell kullanıcıları ile konuşmak bedava. Ayrıca günlük 9,90 lira karşılığında tarife içeriğini yurt dışında kullanmak ve Anadolu Ajansı Haber Paketi'nden ücretsiz faydalanmak mümkün oluyor.  

Turkcell'in bu özel kampanyasından sarı basın kartlı çalışanların yanı sıra Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü listesinde yer alan tüm yayın organları çalışanları yararlanabiliyor. Kampanyaya geçiş yapmak isteyenlerin, Sarı Basın Kartını veya Basın Yayın Organı kurum kimliği veya onama kağıdı ile Turkcell İletişim Merkezleri'ne uğramaları yeterli oluyor.  

Turkcell Profesyoneller Kulübü avantajlarından da yararlanma imkanı sunan bu kampanya hakkındaki tüm detaylı bilgilere "http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/basin-ozel" adresinden ulaşılabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir