Turkcell'den Samsung Galaxy Note 4 kampanyası

Turkcell, Galaxy Note 4 kampanyası dahilinde, müşterilerine tarifeye ek 64 liradan başlayan fiyatlar ve 36 aya varan kontratlı paketlerle Galaxy Note 4 sahibi olma imkanı sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, Samsung'un yeni üyesi Galaxy Note 4'ü müşterileri için hazırladığı kampanyalarla satışa sundu 

Turkcell açıklamasına göre, geliştirilmiş özellikleriyle yüksek teknoloji gücü ve farklı tasarıma sahip yeni Samsung Galaxy Note 4, Turkcell Platinum ayrıcalıklarıyla satışa sunuldu.

36 aya varan kontratlı paketlerle Galaxy Note 4 sahibi olma imkanı

Kampanya kapsamında, bireysel Turkcell müşterileri tarifeye ek 64 liradan başlayan fiyatlar ve 36 aya varan kontratlı paketlerle Galaxy Note 4 sahibi olabiliyor. Ayrıca, Turkcell'in kurumsal hat sahiplerine de Galaxy Note 4'e avantajlı tekliflerle sahip olma fırsatı tanınıyor. 

Kurumsal müşterilere özel ilk ay Video Konferans ve Cep Asistan uygulamaları

Galaxy Note 4'lerini kontratlı veya peşin alan Turkcell kullanıcıları, kendileri için özel hazırlanan tanışma paketini kullanabilecek. Tanışma paketi içerisinde ilk 3 ay 50 GB Akıllı Depo, ilk 1 ay sınırsız Turkcell Müzik, App Market için 20 lira indirim kuponunun yanında, kurumsal müşterilere özel ilk 1 ay Video Konferans ve Cep Asistan uygulamaları yer alıyor. 

Galaxy Note 4'te, Turkcell kullanıcılarına özel açılış ekranları ve arka planlarla App Market, Turkcell Müzik, Resmi İşlerim, Hesabım, Dergilik, Video Konferans, Turkcell Akademi ve Cep Asistan uygulamaları yüklü geliyor. 

"Turkcell.com.tr" üzerinden kontratlı olarak ön sipariş verilebilen Galaxy Note 4, 17 Ekim'den itibaren ise Turkcell bayilerinde satışa sunulacak. Yapılacak ön satışta, cihazı satın alan sınırlı sayıda kişiye Samsung'un akıllı kol saati Galaxy Gear 2 ve DA-E550 hoparlör seti hediye olarak verilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir