Turkcell'den yeni tablet kampanyası

Yılın son gününe kadar devam edecek tablet kampanyası Vestel V Tab 7 Lite 2, Casper Via T7 ve Samsung Galaxy Tab 3 Lite cihazları için geçerli

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, yeni kampanyasıyla, 24 ay taahhütle ayda 15 liraya 500 MB'lik cepten internet paketi alan Turkcell müşterilerinin istedikleri tablete kolayca erişebilmelerini sağlıyor.

Turkcell açıklamasına göre şirket, tablet bilgisayarları avantajlı bir kampanya ile müşterilerine sunuyor.

Yılın son gününe kadar devam edecek tablet kampanyası Vestel V Tab 7 Lite 2, Casper Via T7 ve Samsung Galaxy Tab 3 Lite cihazları için geçerli. 15 TL'lik paket bedeline, Casper Via T7 için ayda 4 lira, Samsung Galaxy Tab 3 Lite için ise ayda 8 lira ilave ödeme yapmak yeterli. Kampanyadan, mevcut tarifeleri kapsamında mobil interneti bulunan bireysel faturalı hat sahibi Turkcell aboneleri yararlanabiliyor.

Bireysel Cepten İnternet Kontratlı Tablet Kampanyası, 24 ay taahhütle ayda 15 liraya 500 MB'lik cepten internet paketi alan Turkcell müşterilerinin istedikleri tablete kolayca erişebilmelerini sağlıyor. Üstelik 500MB internet paketini alan Turkcell müşterileri, akıllı telefonlarından ya da mobil internetlerini paylaşarak tablet bilgisayarlarından internete bağlanabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir