Turkish Cargo, Avrupa'nın en iyisi seçildi

Turkish Cargo, "Avrupa'nın En İyi Kargo Havayolu" ödülünü aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları'nın (THY) kargo iştiraki Turkish Cargo, Air Cargo News Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Kargo Havayolu" ödül töreninde "Avrupa'nın En İyi Kargo Havayolu" ödülüne layık görüldü.

THY açıklamasına göre, Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi THY'nin alt markası olarak uçuş ağı ve filosunu kullanan Turkish Cargo, Air Cargo News Dergisi tarafından 31'incisi düzenlenen ve sektör genelinde en saygın etkinlik sayılan "Yılın Kargo Havayolu" ödül töreninde "Avrupa'nın En İyi Kargo Havayolu" ödülünün sahibi oldu.   

Air Cargo News ödül etkinliğinde kazananlar kalite, yenilik, verimlilik, hız, güvenilirlik ve vizyon gibi kriterlerin esas alınması suretiyle, müşteriler tarafından gerçekleşen oylama sonucunda belirleniyor.

THY'nin toplam geliri üzerinde yüzde 10 oranında katkısı bulunan Turkish Cargo, 2013 yılında gerçekleştirdiği yüzde 22'lik büyümeyle dünyadaki en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olurken, 2014 yılının ilk üç aylık döneminde ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 oranında büyüme sergiledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir