Türkiye'nin en beğenilen şirketi Turkcell oldu

650 farklı şirkette çalışan bin 620 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada Turkcell, "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketi" seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında birinci seçildi. 

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Capital dergisi tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında, iş dünyasının önde gelen yöneticilerinin seçimiyle 2014 şampiyonu oldu. İlk kez 2007 yılında en beğenilen şirket seçilen Turkcell, bu sonuçla son 8 yılda 7. kez zirvede yer aldı. 

Bilgi ve teknoloji yatırımları ve yeni ürün geliştirmede öne çıktı 

650 farklı şirkette çalışan bin 620 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada Turkcell, "En Beğenilen" unvanına, bilgi ve teknoloji yatırımları, yeni ürün geliştirme, yenilikçilik, toplumsal sorumluluk, ekonomiye katkı, pazarlama, iletişim ve satış stratejileri, iletişim ve sosyal medya yönetimi gibi kriterlerde öne çıkarak layık görüldü. 

Bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen araştırmada ikinci Koç Holding, üçüncü Coca Cola Türkiye, dördüncü Unilever, beşinci Arçelik oldu. 

"Başarının sırrı inovasyon ve takım oyunu" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell olarak uzun yıllardır En Beğenilen Şirketler sıralamasında zirvede yer aldıklarını hatırlatarak, bunun arkasında müşterileri ve Türkiye için her geçen gün daha iyisini yapma arzularının bulunduğuna işaret etti. Ciliv, şöyle devam etti: 

"En temel önceliğimiz, eşsiz müşteri deneyimine odaklanarak, burada en üst seviyeyi yakalamak, en doğru iş ortağı olmak, insanımıza ve şirketlerimize en ileri teknolojiyi, en kaliteli iletişim olanaklarını en uygun koşullarda sunmak. Turkcell'in başarısında doğru vizyonun, yeni dünyayı iyi okumasının, bu vizyonu gerçekleştirmek için takım olarak odaklanmanın katkısı büyük. Toplumsal ve ekonomik faydaya dönüşen inovasyona imza atmak, Turkcell'in sektörel ve bölgesel liderliğinde bir numaralı etken. 

Bu konularda ilginizi çekebilir