Vodafone’dan Ankaralılara '4bucakG' turu

Vodafone’un Türkiye’nin dört bir tarafını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği “4bucakG” turunun dördüncü durağı Ankara oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA (DÜNYA ) - Vodafone’un Türkiye’nin dört bir tarafını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği “4bucakG” turunun dördüncü durağı Ankara oldu. 1 Nisan’dan önce 4.5G deneyimi yaşatmak isteyen Vodafone, Ankaralılara “4bucakG” TIR’ını ziyaret eden tüketicilere 4.5G teknolojisini tanıma ve deneme imkânı sundu. Vodafone, “4bucakG” Türkiye turuyla Nisan sonuna kadar 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, 4.5G teknolojisini Türkiye’nin dijital tarihinde bir dönüm noktası olarak değerlendirdiklerini, hem sektörün hem de ülkemizin 4.5G ile mobil iletişimde çağ atlayacağını söyledi. Telekomünikasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olan 4.5G ihalesi ile dijitalleşmenin ülkemizde uçtan uca yayılması ve ülkemizin global ekonomide rekabetçi bir konumda olması için son derece önemli bir adım attıklarını belirten Süel, herkesin hayatında köklü değişiklikler yaratacağına inandıkları 4.5G teknolojisine çekirdek şebeke, SIM kartları, akıllı cihazlar, mağazalar, insan kaynağı ve global deneyimleri dahil her anlamda hazır olduklarını aktardı.

Hasan Süel, özellikle global deneyimi çok önemsediklerinin altını çizerek, “ Bugün 19 ülkede 4G, 5 kıtada ve 20 ülkede ise 4.5G hizmeti veriyoruz. Şimdi de 4.5G teknolojisindeki bu deneyimimizi Türkiye’ye taşıyarak 81 ilimizde en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4.5G teknolojisi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu hedefle özel teknolojiler kullanarak tasarladığımız ‘4bucakG’ isimli TIR’ımızın dördüncü durağını Ankara olarak belirledik. Vodafone ‘4bucakG’ TIR’ı ile 4.5G’yi ve Dijital Dönüşümü 1 Nisan öncesi Ankaralı tüketicilerimizin ayağına getirdik. TIR’ımızı ziyaret eden Ankaralılara 4.5G teknolojisini tanıttık ve deneyimlettik. Vodafone olarak, ülkemiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

4,5 için yönlendirme

Vodafone “4bucakG” TIR’ında ziyaretçilere 4.5G’nin 3G’den farkı anlatılarak 4.5G dünyası hakkında kapsamlı bilgi sunuluyor. Kullanıcılar, Vodafone SüperNet 4.5G’nin avantajlarını 4.5G hızıyla deneyimlerken, Spotify köşesinde 4.5G hızında müzik, Gameloft köşesinde ise 4.5G hızında oyun deneyimi yaşıyorlar. Ayrıca, sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile oyun oynayarak bu anları 4.5G hızıyla paylaşabiliyorlar. Diğer yandan, 360 Stand köşesinde ise kullanıcıların SIM kart, akıllı cihaz ve izinli geçiş kontrolleri yapılarak 4.5G teknolojisine hazır olup olmadıkları konusunda bilgi veriliyor ve 4.5G’ye hazır hale gelmeleri için gerekli yönlendirmeler yapılıyor.