Yapı Kredi 'Altın Günleri' başlıyor

Yapı Kredi'nin müşterilerine özel olarak hazırladığı Altın Günleri, Yapı Kredi Ankara Şubesi'nde gerçekleşecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Yapı Kredi'nin müşterilerine özel olarak hazırladığı Altın Mevduat Hesabı kapsamında düzenlenen Altın Günleri, 10-12 Aralık tarihlerinde Ankara'da, Yapı Kredi Ankara Şubesi'nde gerçekleşecek. 

Yapı Kredi açıklamasında, etkinliğe kıymetli metallerin üretimi ve alım-satımını yapan Nadir Metal Rafineri'nin eksperlerinin katılacağı belirtildi. 

Açıklamada, eksperlerin çeyrek, yarım veya cumhuriyet altını, bilezik, yüzük, kolye gibi ziynet eşyalarını getiren banka müşterilerinin altınlarını değerlendireceği ifade edildi. 

Yapı Kredi'nin bu etkinliği sayesinde banka müşterilerinin altınlarını bozdurmadan hesaplarında değerlendirebildiği bildirilen açıklamada, bu sayede altınların zarara uğramadığı gibi çalınma veya kaybolma risklerinin de ortadan kalktığı vurgulandı.  

İstendiği zaman nakde çevrilebilen altınların, alım-satım işlemi olmadığı için kur kaybına uğramadığı aktarıldı. 

Yapı Kredi Altın Hesaplarına banka şubelerinin yanı sıra 7 gün 24 saat İnternet Şubesi, Telefon Bankacılığı, Mobil Şube ve ATM'lerden de ulaşılabiliyor. Altınların 100.000 liraya kadarı mevduat güvencesi altına alınıyor. 

Şubelere getirilen altınların 24 ayar karşılığı saf altın miktarı Nadir Metal eksperleri tarafından hesaplanarak tutanağa yazılıyor. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir