Yapı Kredi'nin 'adios' kartından yüzde 10 indirim

Yapı Kredi'nin Adios kartına sahip olanlar, Çeşme, Bodrum ve Göcek'teki birçok otel ve restoranda yüzde 10 indirimden faydalanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi'nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios sahipleri bu yaz da Türkiye'nin güzel tatil beldelerindeki otel ve restoranlarda yüzde 10 indirimden faydalanacak. Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, kart kullanıcıları, tatilcilerin gözde tatil beldeleri Çeşme, Bodrum ve Göcek'te birçok otel ve restoranlarda yüzde 10 indirim elde edecek. 

Yapı Kredi'nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor.

Worldcard'ın tüm özelliklerine sahip olan ve tüm kampanyalarından yararlanılabilen adios ile günlük alışverişlerden ve kampanyalardan kazanılan puanlar seyahat için kullanıldığında 5 kata kadar daha değerli hale geliyor.

Puanların yetmemesi durumunda Avanspuan kullanılabilirken, aile puanı uygulaması ile aile bireyleri arasında puanlar birleştirilerek çok daha kolay seyahat edilebiliyor.

Refakatçi bileti sayesinde kredi kartı ile satın alınmış bir biletle uçan adios sahipleri, ikinci bilete yüzde 25 indirimli sahip olabiliyor. Bunların yanı sıra puanları ile aldıkları uçak biletleri için ayrıca alan vergisi ödemiyor.

100 lira ve üzeri yurt dışı ve Duty Free alışverişlerinde taksit fırsatlarından da yararlanabilen Adios sahipleri, İstanbul Sabiha Gökçen Duty Free'de yaptıkları alışverişlerde ise yüzde 5 indirimden faydalanıyor.

Sezon ve yer kısıtlaması yaşamadan istedikleri havayolu ile seyahat edebilen adios sahipleri uçak biletlerinde ücretsiz sunulan seyahat sigortası sayesinde güvenle seyahat ediyor ve vize işlemleri için gerekli olan sigorta poliçesini almalarına da gerek kalmıyor.

Tüm seyahat kampanyalarından Yapı Kredi Seyahat Hattı'nı arayarak yararlanabilen adios sahipleri uçak biletleri harcamalarında ve diğer seyahat harcamalarında 9 aya varan taksit imkanından yararlanabiliyor.

"Adios" ile seyahat planlamak için 444 0 444'ten ulaşılabilen Yapı Kredi Seyahat Hattı'nı, aramak yeterli oluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir