Bilic'in hedefi Olcay ve Gökhan Töre

West Ham'a imza atan Bilic'in transfer listesinde eski talebeleri Olcay Şahan ve Gökhan Töre de var

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in transfer listesinde eski öğrencileri de var.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Hırvat teknik adam, Beşiktaş'tan Gökhan Töre ve Olcay Şahan'a kancayı taktı. Bilic'in transfer listesindeki diğer isimler ise İtalya'nın Sampdoria takımında forma giyen 23 yaşındaki Peter Obiang, Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Ganalı Andre Ayew ve Chelsea'nin geçen sezon Queens Park Rangers'tan 11 milyon Euro'ya transfer ettiği ancak takımda forma şansı bulamayan Fransız forvet Loic Remy de var.

Şampiyonlar Ligi için söz verdi

West Ham ile yılda yaklaşık 3 milyon Sterlin kazanacak olan Bilic'in, kulübün başkanı David Gold'a ilk sezon Premier Lig'de ilk 10'a girme, ikinci sezonda da Premier Lig'de ilk dörde girerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma sözü verdiği İngiliz basını tarafından iddia edildi.

West Ham'ın Bilic'e önemli bir transfer bütçesi ayırdığını belirten gazeteler, 46 yaşındaki Hırvat teknik adamın Beşiktaş ile 2 yıl çalıştığı dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı 8 derbi maçında hiç galibiyet alamamasına da haberlerinde yer verdi. İngiliz basını, 2016-2017 sezonundan itibaren maçlarını, Londra'nın doğusundaki 54 bin seyirci kapasiteli Olimpiyat Stadyumu'nda oynamayı planlayan West Ham'ın yönetiminin ve taraftarlarının Bilic'ten beklentisinin çok olduğunu, ancak Hırvat teknik adamın çok zor bir görevi kabul ettiğini de belirtti.