Galatasaray-Fenerbahçe maçı iptal oldu

Galatasaray-Fenerbahçe maçı iptal oldu. Futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi. Yaşananların ardından Riyad'daki Süper Kupa finali iptal edildi ve ertelendi. 

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray-Fenerbahçe maçı iptal oldu. Futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi. Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, kamp yaptığı otelden ayrılmadı.  Yaşananların ardından Riyad'daki Süper Kupa finali iptal edildi ve ertelendi. Son dakika bilgisine göre Galatasaray ve Fenerbahçe, Atatürk görseli taşıyan tişörtlerin giyilmesine izin verilmemesi üzerine maça çıkmama ve Türkiye'ye dönme kararı aldı!

Galatasaray Futbol Takımı, ertelenen Turkcell Süper Kupa maçının ardından yurda dönmek için yola çıktı. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, müsabakanın ertelenmesinin ardından konakladığı otelden ayrıldı.

Kafilede, başkan Dursun Özbek, yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular yer aldı. Sarı-kırmızılı futbolculardan bazıları izinli oldukları için farklı araçlarla otelden çıkış yaptı. Galatasaray kafilesinin, gece geç saatlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.