'Hedef ligde kalmak'

4-1'lik Adanaspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulunan Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Susic, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde Adanaspor'u 4-1 yenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Safet Susic, "Burada farklı galip gelmekten daha önemlisi galip gelmekti. Bugün biz bunu başardık." dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Susic, çok daha iyi oynamaları gerektiğini ifade ederek "Her şeye rağmen hedef, ligde kalmak diye düşünüyorum. Daha çok çalışmamız, daha çok savaşmamız lazım." diye konuştu.

Maç öncesi kadro anlamında tercih yapmakta zorlandığını dile getiren Susic, "Sackey ve Landel aynı pozisyonda oynuyorlar. İkisi arasında tercih yaptım. Bizim takımımızda çok kaliteli futbolcular var. Sadece ilk 11 değil, ilk 18'de de büyük rekabet var." değerlendirmesinde bulundu.

Halen defansta sorunlarının olduğunu da ifade eden Bosna Hersekli teknik adam, "Defansımızdaki oyuncular kaliteli ama zaman zaman hata yapabiliyorlar. Bu maçta yediğimiz gol de uzun topta, karşı takımın futbolcusu tek başına kaldı ve basit bir penaltı oldu, basit bir gol yedik." şeklinde konuştu.

"3'üncü gol direncimizi düşürdü"

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin de kırılma anlarında oyunu lehlerine çeviremediklerini dile getirdi.

Yedikleri iki duran top golünden sonra takım olarak bir reaksiyon göstermeleri gerektiğini belirten Şahin, "2-0'dan sonra oyunun belli bölümünde risk almamız gerekiyordu ve bunu da aldık. Maç 2-1'e geldiği zaman bizim için belki de asıl kırılma noktası burasıydı. Akabinde de 3-4 dakika sonra gelen gol, direncimizi düşürdü. Sonrasında daha fazla risk aldık. Son dakikada yediğimiz gol ile de 4-1 mağlup olduk. Rakibimizi tebrik ediyoruz." dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir