İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL- Otomobil üretici firması Opel Türkiye, Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi sponsoru oldu.
 
Türk Telekom Arena'da yapılan imza törenine, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ile Galatasaray İcra Kurulu Başkanı ve Sportif A.Ş Genel Müdürü Lutfi Arıboğan katıldı.
 
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, Galatasaray'ın hedefleri doğrultusunda Opel Türkiye'yle sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirtti. Özcan Keklik ise, Türk sporuna hizmet etmeyi amaçladıklarını ve bu doğrultuda Galatasaray'la güçlerini birleştirdiklerini söyledi.
Lutfi Arıboğan, sponsorluk anlaşmasına kapsamında Türk Telekom Arena Güney Tribünü'ne 'Opel' ismi verileceğini, sarı-kırmızılı kulübün tüm sporcuları, idari ve teknik heyeti ile kulüp çalışanlarının Opel marka araba kullanacağını dile getirdi. Arıboğan 2,5 1 yıllığına imzalanan anlaşmanın her sene için 1 milyon 625 bin avro karşılığında yapıldığı bilgisini verdi.
 
Aysal: "Gönlümden İspanyol ve Alman takımları geçiyor
UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda takımına güvendiğini söyleyen Aysal, "Kısmette ne varsa o çıkar. Benim gönlümden İspanyol ve Alman takımları geçiyor. Bir Fransız atasözü var; 'Yemek yedikçe iştah açılır' diye. Hedefimiz gruplardan çıkmaktı ama önümüzdeki hedefleri de teker teker karşılamak durumundayız. Ekibimize ve oyuncularıma güveniyorum. Bir tur daha atlama kapasitemiz var" diye konuştu.
Bağdat Caddesi'nde açılan GSStore'a yapılan saldırı hakkında da konuşan Aysal, "Bu saldırı sporun üzücü tarafı. Bunlar, fanatizmin, ülkemizi son 10-15 senede getirdiği etkiler. Zaman içinde kurtulacağız bunlardan inşallah. Türk sporseverinin bu olaylara karışmayacağına inanıyorum. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Türkiye'nin her yerinde her semtinde mağaza açma hakkı vardır. Fenerbahçe'nin Beyoğlu'nda satış noktaları var. Biz bunları büyük toleransla ve saygıyla karşılıyoruz. Fenerbahçe camiasının da bize aynı saygıyı göstermesini bekliyoruz. İnşallah bu olay son olur ve tekrarlanmaz" ifadelerini kullandı.
Transferin henüz belirsiz olduğunu vurgulayan Aysal, izledikleri oyuncuların bulunduğunu ve bunlardan 1-2'si üzerinde ilerleyeceklerini kaydetti.