Mili motosikletçiler Almanya'da tozu dumana kattı

Almanya’da gerçekleşen Red Bull Air Race 2016 sezonunun altıncı yarışı Milli motosikletçiler Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu'nun gösteri sürüşüyle gerçekleşti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Motor sporları serisi Red Bull Air Race 2016 sezonunun altıncı yarışı 3-4 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Lausitzring Pisti’nde gerçekleşti.

Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu da özel bir gösteri sürüşü yaptı.

Lausitzring Pisti’nde motoruna atlayan Milli sporcular Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, yaptığı gösteri ile izleyenleri hayran bıraktı. Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu motorlarıyla pistin tozunu atarken, gökyüzündeki uçaklara adete meydan okudu. 

Gösteri sonrası düşüncelerini dile getiren Kenan Sofuoğlu, ”Bizim de yarıştığımız Lausitzsring pistinde Red Bull Air Race heyecanını görmek bizim için güzel oldu. Biz profesyonel yarışçılarız ama bu dolu tribünlerin önünde şov yapmak bizim için güzel bir deneyim oldu. '' dedi.

Sezonu Abu Dabi’deki yarışla açan serinin birinci yarışını Fransız Nicolas Ivanoff, Almanya’daki ikinci yarışı ise ev sahibi pilot Matthias Dolderer, favoriler arasından sıyrılarak kazanmıştı. Japonya’da da bir diğer ev sahibi pilot Yoshihide Muroya zafere ulaşırken, dördüncü yarışta Dolderer Budapeşte’de birinciliği elde etmişti. Ascot’taki serinin beşinci yarışını ise Matt Hall kazanmıştı ve genel klasmanda üçüncülüğe yükselmişti.

Bu konularda ilginizi çekebilir