Oyunda Kal Platformu'na 3 ödül

Çocukları spora ve basketbola yönlendiren ve Türkiye’ye spor sevgisini aşılamak hedefiyle faaliyetlerini 14 aydır sürdüren Darüşşafaka Doğuş Oyunda Kal Platformu, CSR International Excellence Awards tarafından 3 ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şahenk İnisiyatifi’nin çatısı altında yürütülen ve Darüşşafaka Doğuş’un destek verdiği, çocuklara sporla dolu bir dünya sunan Oyunda Kal Platformu, uluslararası arenada düzenlenen en prestijli ödüllerden biri olan CSR International Excellence Awards’tan 3 ödüle layık görüldü.

29 Haziran Pazartesi günü Londra’da gerçekleştirilen törenle ödül alan platform bugüne kadar Türkiye’de 31 saha yeniden yaptı ve Türkiye’de 10 bin çocukla buluştu. 

Kitle iletişimi ve kurumsal sosyal sorumluluk girişimi dalında altın, kurumsal vatandaşlık dalında gümüş ödül kazanan Oyunda Kal Platformu, 2015 KSS Dünya Liderleri arasına girmeye de hak kazandı. KSS Dünya Liderleri, tüm dünyada projeleri ile duyulacak ve bir yıl boyunca KSS’yi anlatan yıllık tek referans olan 2015 KSS Evrensel Kılavuzu’nda yer almaya hak kazanacaklar.

Bu konularda ilginizi çekebilir