Potada final serisi devam ediyor

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe arasındaki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçı yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasındaki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçı yarın sarı-kırmızılıların evsahipliğinde yapılacak. 

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Önemli mücadeleyi hakemler Fatih Söylemezoğlu, Murat Biricik ve Fatih Arslanoğlu yönetecek. 

Serinin ilk 2 maçını evinde oynayan Fenerbahçe Ülker, sahasındaki ilk 2 maçı 89-70 ve 74-73 kazanarak 2-0 öne geçti. Serinin 3. maçında ise Galatasaray Liv Hospital, rakibini 73-64 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın 2-1 üstünlüğünün bulunduğu serinin 4. karşılaşmasında iki takım da galibiyete odaklanmış durumda. 

Karşılaşmanın biletlerini günler öncesinden tüketen taraftarının desteğiyle rakibini bir kez daha yenmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılılar, seriye 2-2 eşitlik getirmenin peşinde. Seride 2-1 önde olan "Sarı Kanaryalar" ise üstünlüğünü 3-1'e taşıyarak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir