Vodafone'dan Beşiktaş'a 1.5 milyon lira

Vodafone KaraKartal'a bir yılda 650 bin Beşiktaşlının üye olmasıyla birlikte kulübe 1.5 milyon lira ekstra gelir geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone Türkiye’nin Beşiktaş JK sponsorluğu kapsamında hayata geçirdiği “Vodafone KaraKartal” platformu birinci yılını doldurdu. Bir yılda 650 bin Beşiktaşlının üye olduğu  platform, Beşiktaş Kulübüne 1.5 milyon TL katkı sağladı.

Platformun bir yılın sonunda ulaştığı rakamlar ve gelecek dönem hedefleri, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk’un katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı. Toplantı sonunda Vodafone KaraKartal platformunun ilk üyeleri Nilüfer Mutlu, Diren Eren Bolat ve Murat Kaya’ya plaket ve hediyeleri verildi.

Vodafone Türkiye olarak iki yıl önce Beşiktaş JK ile bir gönül birliğine imza attıklarını belirten Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, şunları söyledi:

“Beşiktaş JK ile çıktığımız bu gönül yolculuğunda bugüne kadar üç büyük gurur yaşadık. Öncelikle, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena’nın temellerini attık. Daha sonra Beşiktaş formalarının göğsüne adımızı yazdırdık. Hemen ardından da 2014’ün sonlarına gelirken Vodafone KaraKartal adı altında çok özel bir taraftar platformu oluşturduk. Mevcut tarifeye ek olarak gelen üyelik bedeliyle katılım sağlanan bir destek platformu olan Vodafone KaraKartal, Türkiye’de hiçbir taraftar programının sunmadığı fırsatlar sunuyor. Bu nedenle sektörümüzde benzeri bulunmayan, gerçek bir inovasyon. Bu platformla hem takıma hem de taraftara destek olmayı hedefledik. Platformumuz birinci yılını doldururken biz bu iki hedefe de ulaşmanın ve gönül bağı kurduğumuz Beşiktaş camiasına destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ise şöyle konuştu:

“Vodafone KaraKartal’ın camiamıza katkısı oldukça büyük. Taraftarlarımız ilk kez tek bir SMS ile takımına destek olabiliyor. Bugüne kadar 650 bin taraftarımız Vodafone KaraKartal aracılığıyla Beşiktaş’a destek verdi. Bu sayede Beşiktaşımız için 1.5 milyon TL destek toplandı. Bu parayla, altyapı futbolcularımız için 9 bin krampon, Vodafone Arena’ya 10 bin  koltuk, futbolcularımıza 12 bin  forma alabilir ya da yeni bir altyapı tesisi yapabiliriz. Vodafone KaraKartal ile bir yılda güzel bir sonuca ulaştık. Daha da iyisi olabilir. Hedefimiz, 12 milyonluk Beşiktaş ailesinin tek bir SMS ile de olsa takımına destek olması. Vodafone Arena’mızı açacağımız güne kadar Vodafone KaraKartal’ın 1 milyonuncu abonesine ulaşmasını arzu ediyoruz. Tüm Beşiktaşlıları, Vodafone KaraKartal aracılığıyla kulübümüze daha fazla destek olmaya, camiamıza daha fazla katkıda bulunmaya davet ediyorum.