Hilton İstanbul Bomonti’de İtalyan tarzı brunchlar başladı

Hilton İstanbul Bomonti’nin restoranı The Globe’da her pazar 12:00-15:00 saatleri arasında İtalyan tarzı brunch sunuluyor. İtalyan sosisi, kök sebzelerle hazırlanmış caponata, İtalyan peynir çeşitleri, makarna, pizza ve risotto da mönüde yer alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hilton İstanbul Bomonti, pazar brunchlarında her ay farklı bir ülkenin kahvaltı kültürünü sunacak. Otelin restoranı The Globe’da her pazar 12:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek lezzet yolculuğu İtalyan mutfağıyla başladı.

İtalyan sosisi, kök sebzelerle hazırlanmış caponata, İtalyan peynir çeşitleri bocconcini, burrata, pecorino Toscana, mascarpone, taleggio, parmigiano-reggiano, mozeralla di buffalo, robiola piemonte, bresaola ve Napoli salamının da yer aldığı şarküteri seçenekleri, biscotti ve özel İtalyan ekmeği brunchta sunulan çeşitler arasında. Geleneksel İtalyan vazgeçilmezleri makarna, pizza ve risotto da yine mönüdeki lezzetlerden.

Ülkelere özel brunch konsepti daha sonra Japonya, İspanya, Arjantin, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, Avusturalya, Hindistan, Fransa ve Amerika’yla devam edecek.