Gaziantepliler borsayı cepten takip edecek

Gaziantep'te 'mobil borsa' uygulaması başlatıldı. iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), üyelerine yönelik "mobil borsa" uygulamasını başlattı. GTB'den yapılan açıklamaya göre, iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek. 

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, açıklamada, üyelerinin borsada yapılan tüm işlemlerden ve güncel haberlerden daha hızlı şekilde bilgi sahibi olabilmeleri için "GTB Mobil Uygulama" sistemini hizmete sunduklarını belirtti.

Apple Store ve Google Play'den ücretsiz indirilecek uygulamanın, iOS ve Andorid işletim sistemine sahip cihazlarda rahatlıkla kullanılabileceğini aktaran Tiryakioğlu, borsacılık işlemlerini mobil uygulamayla bir nevi cebe indirgediklerini vurguladı.

Uyfulamanın kurumlara ve kişilere günlük hayatta önemli avantajlar sağladığını ifade eden Tiryakioğlu, şunları kaydetti:

"Her türlü alt yapısı oluşturularak test aşamasını başarıyla tamamlayan 'mobil borsa' uygulaması, sorunsuz şekilde hizmet vermeye başladı. Uygulamayla üyelerimize 21. yüzyıl standartlarında rahat ve hızlı bir hizmet vermeyi hedefliyoruz. Satış salonlarımızda oluşan günlük fiyatları, anlık veriler olarak yansıtacak sistem ayrıca eski tarihli satış fiyatlarına da rahatlıkla ulaşma imkanı tanıyor. Sadece üyelerimizin kullanıcı adı ve şifre girerek yararlanabileceği uygulama sayesinde kullanıcılar, aidat tahakkuk bilgilerini ve toplam işlem hacimlerini sorgulayıp, borsamızla ilgili gelişmeleri yakından takip edilebilecekler."

Bu konularda ilginizi çekebilir