Gümüş Takı Fuarı Antalya'da açıldı

Halka kapalı olan fuarı sadece profesyoneller ziyaret edebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA  - Sereks Fuarcılık tarafından düzenlenen 18. Expo Silver Antalya 2014 Gümüş Takı ve Saat Fuarı, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıldı.

Yaklaşık 50 üretici ve toptan satış firmasının katıldığı fuarda, gümüş takı, obje ve saat aksesuarlarının 2014 yaz koleksiyonları tanıtıldı.

Fuarı düzenleyen firmanın genel müdürü Gökhan Yerdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl daha da büyüyen fuara bu yıl yoğun ilgi beklediklerini bildirdi. Fuarın dünyadaki tek gümüş fuarı olma özelliği taşıdığını kaydeden Yerdan, "Ulusal bir organizasyon. Turizm sezonu öncesinde esnafın yeni alımlarını yapmaları amacıyla Antalya'da yapıldı" diye konuştu.

Halka kapalı olan fuarı sadece profesyonellerin ziyaret edebileceğini ifade eden Yerdan, yeni koleksiyonlarını sergileme imkanı bulan katılımcıların fuardan çok memnun olduğunu söyledi.

Yatırımlık külçe gümüş

İstanbul Kıymetli Madenler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi Halim Yüksel de fuarda yatırımlık külçe gümüşleri sergilediklerini, özellikle kısıtlı imkanlarıyla yatırım yapmak isteyenler için külçe gümüşün iyi bir yatırım aracı olduğunu kaydetti.

Yatırımlık külçe gümüşlerin 2,5 gramdan başlayıp, bir kilograma kadar çıktığını belirten Yüksel, bir kilogramlık külçe gümüşün fiyatının bin 380 lira ile bin 400 lira arasında değiştiğini dile getirdi.