İzmir’de ‘Büyüme Odaklı Dijital Pazarlama’ konuşulacak

Analytics Akademi tarafından, “Büyüme Odaklı Dijital Pazarlama” etkinliği 23 Eylül'de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Analytics Akademi, 23 Eylül 2017 Cumartesi günü İzmir’de “Büyüme Odaklı Dijital Pazarlama” etkinliği düzenliyor.

Analytics Akademi tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinliğe dijital pazarlama uzmanları, analistler, akademisyenler, dijital pazarlama ajansları ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkes davetli.

Açıklamanın devamı şöyle: "Dijital pazarlama yöntemleri, gelişen teknoloji ile birlikte tüketicilerin satın alma alışkanlıklarına farklı boyutlar kazandırmaya devam ediyor. Yeni teknolojiler doğru ve etkin veri analizleri ile birlikte kullanıldığında büyüme odaklı pazarlama stratejilerine fırsat sağlayabiliyor.

Doğru ölçümleme, başarılı optimizasyon ve veri analizleri ile birlikte dijital pazarlama kanallarını çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Uzmanların, ölçümleme ve veri analizi konularında tecrübelerini aktaracağı etkinlik İzmir, Alsancak Mali Müşavirler Odası’nda Analytics Akademi ve Dijitall Net iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Mali Müşavir Odası ve Dijitall Net uzmanlarının açılış konuşması ile başlayacak olan etkinlikte Ebebek Dijital Pazarlama Müdürü Zafer Kavaklı, Natro Dijital Pazarlama Müdürü Burkay Yapağcıoğlu, Pegasus Dijital Büyüme Lideri Emre Günay ve BGA Security İletişim Direktörü Hamza Şamlıoğlu “Büyüme Odaklı Dijital Pazarlama” konularında tecrübelerini aktaracaklar.

Büyüme Odaklı Dijital Pazarlama Etkinliği’ne Event Brite üzerinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz"