İngiltere'den kurutulmuş havuç talebi

Türkiye'den kurutulmuş havuç ithal talebinde bulunan İngiltereli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yiyecek ve içecek sektörü İngiltere ekonomisinin temel unsurlarından biridir.Gıda ürünleri imalatı sektörler açısından büyük çeşitlilik arz etmektedir. Başlıca ürün grupları ise; kahvaltılık tahıl gevrekleri, içecekler, şekerlemeler, balık ve balık ürünleri, işlenmiş meyve ve sebze, et ve et ürünleri, bitkisel ve hayvansal yağlar, tavukçuluk ürünleri olarak sıralanabilir. 

İngiliz tüketicisi, medya ve devlet destekli kampanyalar nedeniyle sağlıklı beslenme konusuna giderek daha fazla önem vermektedir. Bu çerçevede, organik, düşük yağ içerikli, allerjik bünyelere göre hazırlanmış veya tedavi edici özelliği bulunan yiyeceklere olan talep hızla artmaktadır.

Ülkemizin İngiltere’ye ihracatında yüksek paya sahip olduğu alt gruplar ise taze ve kuru meyveler, kabuklu yemişler, donmuş ve konserve sebze-meyvelerdir. 

Türkiye'den kurutulmuş havuç ithal talebinde bulunan İngiltereli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327011_dehydrated-carrots-required-to-import-to-united-kingdom 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir