Romatem'den İstanbul'a 6 milyon TL'lik yatırım

İstanbul'un Beşiktaş semtine 6 milyon TL yatırım gerçekleştiren Romatem, Asya ve Avrupa'dan gelecek hastaları hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri sağlamak amacı ile Samsun’da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 6 milyon TL yatırım ile İstanbul Beşiktaş' ta hizmete sundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu başkanlığında Türkiye’nin dört büyük şehrindeki hastane ve merkezleriyle zincir haline gelen Romatem, Türkiye genelinde 480' i aşkın çalışanı ile geçen yıl 32.000 hastaya hizmet verdi. 3000 metrekareden oluşan, günlük 250 hasta hizmet kapasiteli Asya ve Avrupa'nın ortak lokasyonu Beşiktaş merkezde 6 milyon TL'lik yapılan yatırımın sonucunda hizmet vermeye başladı.

Hayat Harekettir, Omurganı Sev!
Hizmete başladığı yıldan itibaren en önemli sloganlarından "Hayat Harekettir" ve "Omurganı Sev" ile yola çıkarak hastaların hikayelerinde başarıya ulaşmanın her yolunu hizmete döken Romatem, aynı zamanda bir çok sosyal sorumluluk projesi ile de güzel hikayelere ortak oldu. Kullanılan sistemler,tanı süresini saniyelere indirerek hastaların tedavi süreçlerini hızlandırır. Böylelikle Bel – Boyun fıtıkları, skolyoz ( omurga eğriliği) gibi yaygın hastalıkların iyileşme süreçleri kısalır.

Fizyoterapide son teknolojinin birleşme noktası
2005 yılından itibaren bir çok hastanın umut kaynağı olmakla birlikte onların hayatlarını kolaylaştırma adına bir çok teknolojiyi bir araya getiren Romatem bu bağlamda da fark yaratıyor. Hastaları yormadan tüm hizmetleri son teknoloji ile aynı lokasyonda sunuyor. Hem uzman kadrosu, hem de en yeni teknoloji ile iddiasını sürdüren Romatem, yurtdışında da oldukça tercih ediliyor.

Güvenli Sağlık Zinciri, Beşiktaş Hizmetleri;
Uzman kadrosu ile ; El rehabilitasyonu, Manuel terapi, nörolojik rehabilitasyon, lenf ödem tedavisi, ortopedik rehabilitasyon, schroth Skolyoz ve Pediatrik rehabilitasyon hizmetleri hastalara Fizyoterapistler tarafından birebir çalışma ile uygulanıyor.

İş dünyası için "ofiste sağlık hizmeti"
Ulaşım rahatlığı ve iki kıtanın birleştiği noktada bulunması nedeni ile bir çok hasta tarafından tercih edilen Romatem Beşiktaş, gerek fiziki hastane koşulları gerekse teknolojik altyapısı ile bulunduğu lokasyon ve sağlık turizmi açısından büyük bir açığı kapatacak. Özellikle masa başı çalışanlarda görülen kas iskelet sistemine ve omurga hastalıklarına bağlı şikayetler, iş dünyası için ciddi iş gücü kayıplarını da beraberinde getiriyor. Bu gibi durumlar için hayata geçirilen "Ofiste Sağlık" projesi, olası sağlık problemlerine karşı koruyucu önlemler alınması ve yaşanan şikayetler için iş yerinde tedavi imkanı sağlanması anlamında hizmet verecek.