İnşaat şirketlerini analiz etmek isteyenler için fırsat

İnşaat sektöründe yer alan şirketlerin, finansal performanslarını analiz etmek isteyenler için SERPAM VE Borfin eğitim verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (SERPAM) ve Borfin iş birliğinde gerçekleşecek olan "Sertifikalı İnşaat Şirketleri Finansal Analizi Eğitimi" ile inşaat sektöründe yer alan şirketlerin finansal tablolarını nasıl analiz edileceği anlatılıyor. 

Eğitimde ayrıca inşaat şirketlerinin nakit döngüsü, inşaat şirketlerinin muhasebesi, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, inşaat şirketlerinin finansal analizinde temel olarak kullanılan nakit akış tablosunun yapısal özellikleri örneklerle aktarılacak.

Prof. Dr. Belkıs Seval ve Doç. Dr. Serra Eren Sarıoğlu eğitmenliğinde bir günlük sınıf içi eğitim olarak gerçekleşecek program sonunda katılımcılara eğitim sertifikası verilecek.

16 Ocak 2016 Cumartesi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi SERPAM Trademaster Finans Laboratuvarı Avcılar Kampüsü'nde verilecek olan eğitim için son başvuru tarihi 14 Ocak olarak belirlendi. Eğitimle ilgili detaylara www.borfin.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.