Teorem Ayakkabı, Arya Ayakkabı İle Kadın Kategorisinde!

Teorem Ayakkabı, Arya Ayakkabı ile kadın ayakkabı segmentinde çalışmalarına hız verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kaliteden ödün vermeyen misyonuyla 2016 yılına hızlı giriş yapan Teorem Ayakkabı, modern tasarımları ve yepyeni projeleriyle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1999’dan bu yana edindiği tecrübeleri kat be kat artıran firma, ülkemizde yaklaşık bin bayi, globalde ise birçok Avrupa ülkesine hizmet veriyor. Akılda kalan ergonomi ve konforlu ayakkabılarıyla hedeflediği kitlenin beğenisini kazanmak için kendini her daim yeniliyor, 2016’da kadın ayakkabı segmentinde Arya Ayakkabı ile çalışmalarını hızlandırıyor.

Fizibilite çalışmalarına 2013 yılında başlayan firma, ilk olarak 2015 yılında tüketicisi ile buluştu. Kadın ayakkabı seçimlerinde ön planda olan moda, Arya Ayakkabı’nın özgün stilinde canlanıyor.  Drexel ve Fuel markalarından edindiği tecrübeyi Arya Ayakkabı’ya yansıtan Teorem Ayakkabı, her tarzda ayakkabı arayışı olan kullanıcıların imdadına yetişiyor. Kadın ayakkabı furyasının dinamiğini yakalamayı hedeflerken büyüleyen şık tasarımları ile fark ediliyor, ergonomik dizaynı ile de beğeni kazanıyor.

Kısa sürede hızlı yol kat eden Arya Ayakkabı, Oxley markasıyla da bir adım öne çıkmayı planlıyor. Özel günlerin vazgeçilmez detayı kadın ayakkabılarda, ışıldayacağınız seçimler çok önemli olabilir. Ya da topuklu ayakkabı için günlük ve daha spor seçimlerinizde enerjiyi parmak uçlarınızda hissetmek isteyebilirsiniz. Oxley marka ayakkabıda aradığınız en trend modeli bulabileceksiniz.

Çocuk Ayakkabıda Güven

Teorem Ayakkabı casual, spor ve kadın kategorisinde kalmıyor, sevgili çocuklar için de Vesta markasının çalışmalarına başlıyor. Çocuk spor ayakkabı, günlük ya da klasik ayakkabı seçimlerini Teorem Ayakkabı bünyesindeki markalarda güvenle yapmak mümkün. Kalite ve insan sağlığına önem veren firma, ergonomiden asla ödün vermiyor çocuk ayakkabı kategorisi için yenilik hazırlıkları yapıyor.

İletişim:
www.teoremayakkabi.com
İnönü Caddesi Işık Apt. No:53 K:3 D:6
Gümüşsuyu, Taksim, İstanbul, Türkiye
Telefon: 0212 693 26 28 
Faks: 0212 693 26 38