Dan Brown ve Stephen King'e farklı biçim ve kalitede yeni baskıla

Altın Kitaplar, sevilen ve çok okunan iki yazarının kitaplarını farklı biçim ve kalitede piyasaya sürdü. Dan Brown'ın Cehennem'i cep boy, Stephen King'in O ve Mahşer'i ise ciltli olarak geçtiğimiz günlerde kitapçılara dağıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cehennem, cep boy olarak raflarda!

Dan Brown'ın tüm dünyada çok satan en son romanı Cehennem, cep boy olarak raflardaki yerini aldı. Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon'ın Floransa'da başlayıp İstanbul'da devam eden macerasını anlatan Cehennem ile Dan Brown, okurlarını karanlık ve gizemli bir dünyaya sürüklüyor.

Kitabın konusu özetle şöyle:

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon başından vurulmuş bir halde hastane odasında gözlerini açar. Ne buraya nasıl geldiğini ne de nasıl vurulduğunu hatırlamaktadır. Camdan gördüğü manzara karşısında altüst olan profesör, evinden binlerce kilometre uzakta, Floransa'da olduğunu anlar. Simgebilim profesörü kendini bir anda ipuçlarını Dante'nin cehenneminde bularak çözmesi gereken korkunç bir senaryonun içinde bulur. Floransa'nın tarih kokan dar sokaklarından Venedik'in muazzam bazilikalarına uzanan semboller zinciri Langdon'ı insanlık tarihini sonsuza dek değiştirebilecek bir mekâna sürükler.

Burası üç imparatorluğun merkezi olmuş, insanlık tarihi kadar eski, dünyanın incisi İstanbul'dur. Ve bu şehirde ya insanlık tarihi baştan sona yeniden yazılacak ya da bunu yazacak hiç kimse kalmayacaktır...

King okurları imza topladı kitaplar ciltli basıldı!

Korku ve gerilim edebiyatının usta kalemi Stephen King'in en sevilen kitaplarından O ve Mahşer Altın Kitaplar etiketiyle ciltli olarak okuyucunun beğenisine sunuldu!
Stephen King okurlarının change.org'da açtığı "Stephen King kitaplarını ciltli istiyoruz" kampanyasına sessiz kalmayan Altın Kitaplar Yayınevi, yaptığı anket sonucunda en çok oy olan iki kitabı ciltli olarak bastı. Tam metin olarak basılan kitaplar rafl arda yerini aldı…