samsun'da kitap şenliği

Karadeniz 5. Kitap Fuarı, 16-24 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A. Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile düzenlenen Karadeniz 5. Kitap Fuarı, 16-24 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Karadeniz Kitap Fuarı, beşinci yaşında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Fuara 220 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği düzenlenecek. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacaklar. Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 24 Şubat tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar alanına tramvay ile ulaşılabiliyor. Tekkeköy durağında inildikten sonra, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'ne yürünebiliyor.

sosyal medyada fuar

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.karadenizkitapfuarisamsun.com sitesinden ve facebook/karadenizkitapfuari, twitter/kitapfuari, instagram/ kitapfuari hesaplarından takip etmek mümkün. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesi web sitesinin Etkinlik Takvimi sekmesinde.

Bu konularda ilginizi çekebilir